fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.033 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 17 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar bundan önce klavyem bozuldu ben de yenisini aldım. Önceki klavyede de "t" harfi çalışmıyordu. Şimdi de t harfine basınca C harfi yazıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2022
Arkadaşlar bundan önce klavyem bozuldu ben de yenisini aldım. Önceki klavyede de "t" harfi çalışmıyordu. Şimdi de t harfine basınca C harfi yazıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm Emrecngz 18 Ağustos 2022 İlginç bir durum. USB girişini değiştirin, hala düzelmiyorsa kullandığınız giriş cihazları bozuyor olabilir.
İlginç bir durum. USB girişini değiştirin, hala düzelmiyorsa kullandığınız giriş cihazları bozuyor olabilir.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.042 Çözümler 47 Yer Mersin 18 Ağustos 2022 #2 İlginç bir durum. USB girişini değiştirin, hala düzelmiyorsa kullandığınız giriş cihazları bozuyor olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
İlginç bir durum. USB girişini değiştirin, hala düzelmiyorsa kullandığınız giriş cihazları bozuyor olabilir.
KS KS fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.033 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 18 Ağustos 2022 #3 Emrecngz dedi: İlginç bir durum. USB girişini değiştirin, hala düzelmiyorsa kullandığınız giriş cihazları bozuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... USB girişini arka kısma koydum ve sorun çözüldü. Böyle bir nedenden neden T harfi etkilenir anlamadım. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: İlginç bir durum. USB girişini değiştirin, hala düzelmiyorsa kullandığınız giriş cihazları bozuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... USB girişini arka kısma koydum ve sorun çözüldü. Böyle bir nedenden neden T harfi etkilenir anlamadım. Teşekkür ederim.