N nFer Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #1 Bütçe önemli değildir hangisini önerirsiniz? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Bütçe önemli değildir hangisini önerirsiniz? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #2 nFer dedi: Bütçe önemli değildir hangisini önerirsiniz? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Elimde şu an 857l var alalı 1-2 hafta geçti hiçbir sorunu yok bakalım böyle devam edecek mi 2 yıl gider diye düşünüyorum.
nFer dedi: Bütçe önemli değildir hangisini önerirsiniz? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Elimde şu an 857l var alalı 1-2 hafta geçti hiçbir sorunu yok bakalım böyle devam edecek mi 2 yıl gider diye düşünüyorum.
Zerons Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050 Anakart: ASUS Prime B450M-K II RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: Corsair Spec Delta RGB PSU: Corsair CV550 550W SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Monitör: GIGABYTE G24F-2 Klavye: AOC GK200s Fare: Trust GXT180 Kusan Mikrofon: Trust GXT232 Mantis Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer Gamepad: Polosmart PSG05 Telefon: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8/128 Bileklik: Xiaomi Mi Band 5 Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #3 Hocam bütçe önemli değil demişsiniz, eğer biraz daha çıkarsa Redragon K552 öneririm.
N nFer Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #4 Zerons dedi: Hocam bütçe önemli değil demişsiniz, eğer biraz daha çıkarsa Redragon K552 öneririm. Genişletmek için tıkla... Yazdığım iki klavye arasında demiştim belirtmemişim benim bütçem için o fazla. Lusyz dedi: Elimde şu an 857l var alalı 1-2 hafta geçti hiçbir sorunu yok bakalım böyle devam edecek mi 2 yıl gider diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bir sorun olursa yazar mısınız?
Zerons dedi: Hocam bütçe önemli değil demişsiniz, eğer biraz daha çıkarsa Redragon K552 öneririm. Genişletmek için tıkla... Yazdığım iki klavye arasında demiştim belirtmemişim benim bütçem için o fazla. Lusyz dedi: Elimde şu an 857l var alalı 1-2 hafta geçti hiçbir sorunu yok bakalım böyle devam edecek mi 2 yıl gider diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bir sorun olursa yazar mısınız?
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #5 nFer dedi: Yazdığım iki klavye arasında demiştim belirtmemişim benim bütçem için o fazla. Tamamdır bir sorun olursa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam.
nFer dedi: Yazdığım iki klavye arasında demiştim belirtmemişim benim bütçem için o fazla. Tamamdır bir sorun olursa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam.
N nFer Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #6 Lusyz dedi: Elimde şu an 857l var alalı 1-2 hafta geçti hiçbir sorunu yok bakalım böyle devam edecek mi 2 yıl gider diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka bir şey diyeceğim bir video platformuna ses ve görüntü beraber olacak şekilde video çekip atabilir misin?
Lusyz dedi: Elimde şu an 857l var alalı 1-2 hafta geçti hiçbir sorunu yok bakalım böyle devam edecek mi 2 yıl gider diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka bir şey diyeceğim bir video platformuna ses ve görüntü beraber olacak şekilde video çekip atabilir misin?
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #7 nFer dedi: Kanka bir şey diyeceğim bir video platformuna ses ve görüntü beraber olacak şekilde video çekip atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nFer dedi: Kanka bir şey diyeceğim bir video platformuna ses ve görüntü beraber olacak şekilde video çekip atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
N nFer Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #8 Lusyz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kanka ses yokta bir şey diyeceğim kimi videoda ses çok kötü kimi videoda sesi çok hoş nasıl çok gürültülümü yoksa hoş bir sesi mi var.
Lusyz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kanka ses yokta bir şey diyeceğim kimi videoda ses çok kötü kimi videoda sesi çok hoş nasıl çok gürültülümü yoksa hoş bir sesi mi var.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #9 nFer dedi: Kanka ses yokta bir şey diyeceğim kimi videoda ses çok kötü kimi videoda sesi çok hoş nasıl çok gürültülümü yoksa hoş bir sesi mi var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nFer dedi: Kanka ses yokta bir şey diyeceğim kimi videoda ses çok kötü kimi videoda sesi çok hoş nasıl çok gürültülümü yoksa hoş bir sesi mi var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
N nFer Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #10 Lusyz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olasın sesi çok gibi.
Lusyz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ olasın sesi çok gibi.