f12wx Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 835 Çözümler 4 8 Nisan 2023 #1 4-5 ay önce Gamenote-KB857l klavye aldım ve W tuşu bazen basmıyor, yardım edebilir misiniz?
SP-XeoN Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 341 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #2 Tuşu çıkarabiliyorsanız çıkarın ve üfleyin içerisinde toz kalmış olabilir, arkasından vurabilirsiniz tozları vb düşürmek için. f12wx dedi: 4-5 ay önce Gamenote-KB857l klavye aldım ve W tuşu bazen basmıyor, yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Tuşu çıkarabiliyorsanız çıkarın ve üfleyin içerisinde toz kalmış olabilir, arkasından vurabilirsiniz tozları vb düşürmek için. f12wx dedi: 4-5 ay önce Gamenote-KB857l klavye aldım ve W tuşu bazen basmıyor, yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #3 f12wx dedi: 4-5 ay önce Gamenote-KB857l klavye aldım ve W tuşu bazen basmıyor, yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben de 5 ay önce ayni cihazi aldim.ama bende hala bir sorun yok. Bu ürün kronik sorunlu diye biliyorum. Zaten fiyatina bakildiğinda normal bence.
f12wx dedi: 4-5 ay önce Gamenote-KB857l klavye aldım ve W tuşu bazen basmıyor, yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben de 5 ay önce ayni cihazi aldim.ama bende hala bir sorun yok. Bu ürün kronik sorunlu diye biliyorum. Zaten fiyatina bakildiğinda normal bence.
f12wx Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 835 Çözümler 4 8 Nisan 2023 #4 SP-XeoN dedi: Tuşu çıkarabiliyorsanız çıkarın ve üfleyin içerisinde toz kalmış olabilir, arkasından vurabilirsiniz tozları vb düşürmek için. Genişletmek için tıkla... Çıkardım kaç kere baktımda tekrar yaparım teşekkürler. Arkadaşlar çözümü buldum tuşu çıkarıp ters taktım sıkıntı yok.Teşekkürler. Son düzenleme: 8 Nisan 2023
SP-XeoN dedi: Tuşu çıkarabiliyorsanız çıkarın ve üfleyin içerisinde toz kalmış olabilir, arkasından vurabilirsiniz tozları vb düşürmek için. Genişletmek için tıkla... Çıkardım kaç kere baktımda tekrar yaparım teşekkürler. Arkadaşlar çözümü buldum tuşu çıkarıp ters taktım sıkıntı yok.Teşekkürler.