Gamenote markası tercih edilir mi?

566815

Hectopat
Arkadaşlar ilk sistemin klavye faresini aldım şimdiki ikinci sistemi ablam ya da kardeşim kullanacak. Klavye olarak Gamenote KB857l karar verdim fakat garantisi falan nasıl olacak hiçbir fikrim yok. Sizce alınır mı? Ya da 400 TL'ye hangi klavyeyi önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower ve Rampage'den kalite olarak farkı yok fakat srevisi biraz daha iyi bana kalırsa 400 liraya mekanik klavye almaktansa biraz bekleyip bütçeyi artırmak ya da Galax 03 vardı ona bakabilirsiniz.

Gamepower ve Rampage'den kalite olarak farkı yok fakat srevisi biraz daha iyi bana kalırsa 400 liraya mekanik klavye almaktansa biraz bekleyip bütçeyi artırmak ya da Galax 03 vardı ona bakabilirsiniz.
evet o klavye güzeldi de ışıkları çok çirkin dedi ablam o yüzden vazgeçtim :d çok bir seçenek yok zaten 400 tlye alınabilir bir klavyeyse gamenote'u tercih edebilirim.

Hepsiburada'da 24 ay garanti diyor ve 4.9 puanı var.
24 ay garantisi güzel ama piranha gibi 2 ayda gönderiyorlarsa sıkıntılı hocam. forumda çoğu kişi öneriyor ama garanti sürecini falan öğrenemiyorum hiçbir yerden.

bilindikse çok iyi olur hocam ilk baştaki amacım full rgb membran klavye almaktı sonradan rainbow mekanik geçtim iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama sanırım gamenote alacağım.

Gamenote gayet kaliteli ve F/P bir markadır. Hem klavyesini hem kulaklığını kullandım. Neredeyse hiç sorun yaşamadan 1 yıl kullandım. Bu arada bozulma vs. yüzünden değiştirmedim yani sorunsuzdu ikisi de.

Şahsen Gamepower klavye almıştım çok zahmet çektim o günden beri markası Game olan hiçbir şey almadım almam.
öyle demeyin hocam game ismi olmadan klavye mi olur

Gamenote gayet kaliteli ve F/P bir markadır. Hem klavyesini hem kulaklığını kullandım. Neredeyse hiç sorun yaşamadan 1 yıl kullandım. Bu arada bozulma vs. yüzünden değiştirmedim yani sorunsuzdu ikisi de.
beni uzun yıllar götürmesi gerekiyor zaten kaliteli diyorsanız direk alıyorum akşama.

Hocam markanın ismi Türkiye'de neden böyle bilmiyorum ama Çin'den toplu ürün alıp etiket basan markalara benzetmişler.
Markanın normal adı havit ve düşük-orta segment olarak tanınıyor. Ülkemizde pek popüler değil zaten incelemelerinin hepsi de yabancı oluyor genelde.
Marka olarak, Trust gibi ucuz ama kalitelidir.
Ama her markanın her ürünü alınmaz, aynı bütçeye daha iyisini bulmak mümkün olabilir. Bu yüzden marka değil ürün değerlendirmemiz gerekiyor. Tabii bu Rampage, Everest, Snopy, Gamepower, James Donkey ve diğer saz arkadaşları için geçerli değil.

400 tlye sadece membran klavyeler bulabiliyorum hocam. bayadır arıyorum en az 600 tlden başlıyor ama klavye fare mousepad set yapacağım için üzerine daha fazla koyamıyorum. 400 tlye NUMPAD'siz olacak şekilde rgb bir klavye varsa kesinlikle almayı düşünüyorum ama yok. sıkıntı çıkarmazsa kb857L alacağım. eğer öneriniz varsa söyler misiniz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…