Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #1 Bu mouse için yazılımı nereden bulabilirim?
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 13 Mayıs 2021 #2 Arkadaşımda bu fareyi kullanıyor ama yazılımı yok maalesef. Çokça aradık ama sitesinde bu mouse için bir yazılım bulunmuyor.
Arkadaşımda bu fareyi kullanıyor ama yazılımı yok maalesef. Çokça aradık ama sitesinde bu mouse için bir yazılım bulunmuyor.
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #3 Chitoge Kirisaki dedi: Arkadaşımda bu fareyi kullanıyor ama yazılımı yok maalesef. Çokça aradık ama sitesinde bu mouse için bir yazılım bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki bu mouse kaç haz bir bilginiz var mı bende 1000Hz Rampage howl vardı ama bu biraz garip geldi hassasiyet olarak.
Chitoge Kirisaki dedi: Arkadaşımda bu fareyi kullanıyor ama yazılımı yok maalesef. Çokça aradık ama sitesinde bu mouse için bir yazılım bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki bu mouse kaç haz bir bilginiz var mı bende 1000Hz Rampage howl vardı ama bu biraz garip geldi hassasiyet olarak.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 13 Mayıs 2021 #4 Eren1661 dedi: Peki bu mouse kaç haz bir bilginiz var mı bende 1000Hz Rampage howl vardı ama bu biraz garip geldi hassasiyet olarak. Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok maalesef.
Eren1661 dedi: Peki bu mouse kaç haz bir bilginiz var mı bende 1000Hz Rampage howl vardı ama bu biraz garip geldi hassasiyet olarak. Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok maalesef.
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #5 Chitoge Kirisaki dedi: Bir bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Şu an buldum buyurun link arkadaşınıza da verebilirsiniz MS762_Gaming Mouse Setup.exe drive.google.com
Chitoge Kirisaki dedi: Bir bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Şu an buldum buyurun link arkadaşınıza da verebilirsiniz MS762_Gaming Mouse Setup.exe drive.google.com
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 13 Mayıs 2021 #6 Eren1661 dedi: Şu an buldum buyurun link arkadaşınıza da verebilirsiniz. MS762_Gaming Mouse Setup.exe drive.google.com Genişletmek için tıkla... Bunu gördüm ama model adı farklı olduğu için güvenemedim. Denedikten sonra deneyiminizi yazar mısınız?
Eren1661 dedi: Şu an buldum buyurun link arkadaşınıza da verebilirsiniz. MS762_Gaming Mouse Setup.exe drive.google.com Genişletmek için tıkla... Bunu gördüm ama model adı farklı olduğu için güvenemedim. Denedikten sonra deneyiminizi yazar mısınız?
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #7 Chitoge Kirisaki dedi: Bunu gördüm ama model adı farklı olduğu için güvenemedim. Denedikten sonra deneyiminizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şu an yüklendi, mouse resmi ile aynı zaten bir ayar yaptığınızda direk oluyor farklı bir kod ile sunmuşlar yazılımını ilginç
Chitoge Kirisaki dedi: Bunu gördüm ama model adı farklı olduğu için güvenemedim. Denedikten sonra deneyiminizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şu an yüklendi, mouse resmi ile aynı zaten bir ayar yaptığınızda direk oluyor farklı bir kod ile sunmuşlar yazılımını ilginç
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 13 Mayıs 2021 #8 Eren1661 dedi: Şu an yüklendi, mouse resmi ile aynı zaten bir ayar yaptığınızda direk oluyor farklı bir kod ile sunmuşlar yazılımını ilginç. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Arkadaşıma linki atayım o da denesin o zaman.
Eren1661 dedi: Şu an yüklendi, mouse resmi ile aynı zaten bir ayar yaptığınızda direk oluyor farklı bir kod ile sunmuşlar yazılımını ilginç. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Arkadaşıma linki atayım o da denesin o zaman.