Fikrisngl Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #1 Mouse'un driverini yükledim fakat açtığımda mouse bulunamadı diye hata veriyor. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2021
Muhammed Volkan Güngör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.014 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2021 #2 Arka USB girişine takıp deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Fikrisngl Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #3 Muhammed Volkan Güngör dedi: Arka USB girişine takıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sonuç değişmedi. Artı 0 Eksi
Muhammed Volkan Güngör dedi: Arka USB girişine takıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sonuç değişmedi.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 7 Ekim 2021 #4 Merhabalar aynı ürünü dün gece sipariş verdim ama sorunu çözdünüz mü endişelendim açıkçası Artı 0 Eksi
KS KS Fikrisngl Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #5 EREN SATAR dedi: Merhabalar aynı ürünü dün gece sipariş verdim ama sorunu çözdünüz mü endişelendim açıkçası Genişletmek için tıkla... (Konu dışı) sizle konuşmuştuk geçen iade etmekten vazgeçtim maalesef bulamadım sorunu Artı 0 Eksi
EREN SATAR dedi: Merhabalar aynı ürünü dün gece sipariş verdim ama sorunu çözdünüz mü endişelendim açıkçası Genişletmek için tıkla... (Konu dışı) sizle konuşmuştuk geçen iade etmekten vazgeçtim maalesef bulamadım sorunu
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 7 Ekim 2021 #6 Fikrisngl dedi: (Konu dışı) sizle konuşmuştuk geçen iade etmekten vazgeçtim maalesef bulamadım sorunu. Genişletmek için tıkla... Ha şimdi hatırladım bende Aorus M.2 alacaktım bütçemi aştı ayrıca Gamenote tasarımı daha çok hoşuma gitti sensör ve malzeme kalitesi de iyi idi 78 TL'ye aldım driverde sıkıntı çıkacak mı bakalım cumartesi veya pazartesi günü gelecek ürün. Artı 0 Eksi
Fikrisngl dedi: (Konu dışı) sizle konuşmuştuk geçen iade etmekten vazgeçtim maalesef bulamadım sorunu. Genişletmek için tıkla... Ha şimdi hatırladım bende Aorus M.2 alacaktım bütçemi aştı ayrıca Gamenote tasarımı daha çok hoşuma gitti sensör ve malzeme kalitesi de iyi idi 78 TL'ye aldım driverde sıkıntı çıkacak mı bakalım cumartesi veya pazartesi günü gelecek ürün.