Gamenote MS1001 mouse için mouse pad önerisi

İkinci el Katar Pro bakabilirsiniz. Dolap, Letgo, Sahibinden, Gardrops gibi sitelerde var.
Elinizin ölçüleri nedir?

Yanlış ölçmediysem Eni 8, uzunluğu 18
Bide güvenebilirmiyiz ki 2. el letgo tarzı yerlere
Güvenilir hocam. Ben 100-150 TL bütçem olsaydı ya Mediamark'ta büyük ihtimalle 1 haftaya kalmadan 190 TL bandına kesin çıkacak Katar Pro'yu alırdım ya da ikinci el'den Katar Pro, Viper mini gibi farelere bakardım. Tutuş şekiliniz nedir bu arada? Claw tutuyorsanız elinize oturacaktır Viper mini ve Katar pro.

Bakınız ürün 190-200 TL bandına çıkmış artık maalesef. Bir tek Mediamark'ta 160 TL diye kalmış onu da piyasası değiştiği için arttırırlar diye düşünüyorum yakın zamanda.

Tam kavrama şekilde tutuyorum. Elimdeki mouse ve ondan önce kullandığım mouse nedeniyle öyle alıştım. Katar Pro buna uygun değil sanırsam göründüğü kadarıyla. 150 TL'ye kadar sıkıntı çıkarmayacak bir mouse bulursam çok iyi olur.
Sizide daha fazla oyalamamak için yeni konu açabilirim mouse önerisi için. Teşekkür ederim 2 3 gündür ilgileniyorsunuz. Umarım bir şekilde mutlu sona ulaşırım

Palm grip şeklinde tutuyorsanız attıklarım olmaz. Orta-büyük farelere yönelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…