ErenThozzy Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 116 Yer İstanbul 2 Mayıs 2021 #1 Selam arkadaşlar farem sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Hatta DPI tuşu bile çalışıyor lakin RGB LED'i çalışmıyor. Hiçbir şey yapmadım Valorant oynarken birden gitti, sebebi ne olabilir? Mouse Markası: Gamenote MS1001
Selam arkadaşlar farem sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Hatta DPI tuşu bile çalışıyor lakin RGB LED'i çalışmıyor. Hiçbir şey yapmadım Valorant oynarken birden gitti, sebebi ne olabilir? Mouse Markası: Gamenote MS1001
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 2 Mayıs 2021 #2 Varsa garantiye gönderin.
ErenThozzy Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 116 Yer İstanbul 2 Mayıs 2021 #3 theYagi dedi: Gamenote vakası, soğuk su için. Varsa garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Garantiye göndersem kullanıcı hatası ile karşılaşmam değil mi ?
theYagi dedi: Gamenote vakası, soğuk su için. Varsa garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Garantiye göndersem kullanıcı hatası ile karşılaşmam değil mi ?
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 2 Mayıs 2021 #4 Hocam Gamenote kötü mü? Kullanmadığımdan soruyorum. @theYagi
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 2 Mayıs 2021 #5 Ice Tea Seftali dedi: Hocam Gamenote kötü mü? Kullanmadığımdan soruyorum. @theYagi Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım, gamepower sandım. ErenThozzy dedi: Garantiye göndersem kullanıcı hatası ile karşılaşmam değil mi ? Genişletmek için tıkla... Yok, gamenote iyi bir marka ben gamepowerle karıştırdım.
Ice Tea Seftali dedi: Hocam Gamenote kötü mü? Kullanmadığımdan soruyorum. @theYagi Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım, gamepower sandım. ErenThozzy dedi: Garantiye göndersem kullanıcı hatası ile karşılaşmam değil mi ? Genişletmek için tıkla... Yok, gamenote iyi bir marka ben gamepowerle karıştırdım.
ErenThozzy Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 116 Yer İstanbul 2 Mayıs 2021 #6 theYagi dedi: Yanlış yazmışım, gamepower sandım. Yok, gamenote iyi bir marka ben gamepowerle karıştırdım. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmam gerekiyor, garantiye göndersem hallederler mi? 2 yıl garantisi var gözüküyor.
theYagi dedi: Yanlış yazmışım, gamepower sandım. Yok, gamenote iyi bir marka ben gamepowerle karıştırdım. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmam gerekiyor, garantiye göndersem hallederler mi? 2 yıl garantisi var gözüküyor.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 2 Mayıs 2021 #7 ErenThozzy dedi: Peki ne yapmam gerekiyor, garantiye göndersem hallederler mi? 2 yıl garantisi var gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hallederler muhtemelen.
ErenThozzy dedi: Peki ne yapmam gerekiyor, garantiye göndersem hallederler mi? 2 yıl garantisi var gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hallederler muhtemelen.