Gamenote MS1002 alınır mı?

393654

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar. Başlıkta gördüğünüz gibi Gamenote'un MS1002 adlı faresi alınır mı? Bu fareyi alıp sorun yaşadınız mı? Ya da bu fare yerine önerebileceğiniz başka bir ürün var mıdır? Bütçem 150 TL, üstüne çıkamam. Sık sık oyun oynayan birisiyim belirteyim.

Son düzenleme:

Ondan değil aga en fazla 15-25₺ olması gereken ürünler 100₺ üstü ona üzülüyorum.

Hocam Katar PRO'yu şu an almayı düşünüyorum fakat Gigabyte Aorus mu Katar mı diye kararsız kaldım. Gigabyte'in üzerinde çok tuş var ve bu benim için önemli bir etken ama fiyat farkı ve Katar'ın 12.000 DPI olması beni çok düşündürüyor. Sizce hangisini almalıyım?

Sensörleri aynı. 12000 DPI zaten kullanmazsınız, 6200 yeterli. İstediğinizi alın.

Corsair Katar Pro kullanıyorum aktif olarak öneririm çok güzel bir mouse resimde görünenden daha şık duruyor. Biraz küçüklüğü var fakat ben Bloody A90'dan geçmeme rağmen çabuk alıştım sizde durum farklı olabilir bilemiyorum.

Şöyle bir şey buldum, iyi midir?

Edit: Biraz araştırdım ve iyi değil deniyor. Katar Pro almaya karar verdim cevap yazan herkese teşekkürler.

Hocam Aorus ve Corsair bakarken neden HP'ye baktınız bir anda? Bu ikisi varken alınmaz kesinlikle, forumda da kullanıp beğenmeyenler olduğunu gayet net hatırlıyorum.

Hocam Aorus ve Corsair bakarken neden HP'ye geçtiniz bir anda? Bu ikisi varken alınmaz kesinlikle.
HP'ye geçmedim hocam sadece karşıma çıktı ve şık duruyordu bende sordum iyi mi diye sonra mesajı editleyip iyi değilmiş dedim Katar Pro alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…