Gameon 24" GOPS24180IPS 1ms 180Hz alınır mı?

Bütçe
3000-3400

Asfaloth

Decapat
Daha fazla  
Monitör
GAMEON 24" GOPS24180IPS 1ms 180Hz
Tekrar bir monitör sorusuyla karşınızdayım sizce alınır mı? Sinerji'de 3800 olmuş, kötüyse önerir misiniz 3400 TL civari monitörler? 120 Hz üzeri olursa sevinirim, teşekkürler.

merhaba kardeşim. biri dandik demiş diğeriyse alınmaz şunu öneririm demiş. tamamda sizler görüş vermeye ehil kimseler misiniz? öyle ise ohalde açıklamasını yapmak zorundasınız. 3000:1 kontras sunan monitorlere bakıldıgında onları birtek profesyonel markalar sunar. 3000:1 kontras demek 3.000.000 kontrastan daha gerçekçı renk demek. 0.5 ms sunuyor bu her oyuncu için çok önemli ve daha sonra 180hz. o gerçekçı hız olarak 144tır aşırtmalı dp portundan 180 alırsın overclock ile belki 200 bile olur o fakat ms 2 olabilir ozaman. ayrıca hd ready ve adaptive sync var yani ekranın monitörü o esna kaç hz ise oyunu o fpsye bağliyor yırtılmaları önlüyor yani amd freesync veyga g synch olmasa bile adaptive yeter. özellikle amd işlemci ve ekran kartı varsa sende software den düşük input ve fsr veya rsr gibi özelliklerle yada diğer özellikler açarak çok güzel görüntü alabilirsin. marka önemli değil panelın üreticisi ve içine dahil ettiği teknolojiye bakıcaksın. panel üreticileri bellidir. oyüzden markası fırat züccaciyelik bile olsa monitörün aradıgın teknolojiye sahipse alıp geçeceksin. ölü pixel ve ghost ekran garantisi verenlerın panellerinde bile ölü pixel ve ghost çıkıyor oyüzden çok kasma kardeşim bence on numara monitör yemin ederim

3000:1 kontras sunan monitorlere bakıldıgında onları bir tek profesyonel markalar sunar. 3000:1 kontras demek 3.000.000 kontrastan daha gerçekçi renk demek.

IPS bir monitör 3000:1 kontrast sunamaz :D Nereden çıkardın bunu? İnsanlara neden yanlış bilgi veriyorsun?
Baktığın yer epeymiş anlaşıldı 😂 bir kere baktığın kaynaktan gidiyorsun çünkü epey site verilerini bile doğru sunamıyor, sitesinde bile 1000:1 kontrast yazıyor:

0.5 ms sunuyor bu her oyuncu için çok önemli ve daha sonra 180Hz. O gerçekçi hız olarak 144tır aşırtmalı DP portundan 180 alırsın overclock ile belki 200 bile olur o fakat ms 2 olabilir o zaman. Ayrıca HD ready ve Adaptive Sync var yani ekranın monitörü o esna kaç Hz ise oyunu o FPS'ye bağliyor yırtılmaları önlüyor yani AMD FreeSync veyga g synch olmasa bile adaptive yeter. Özellikle AMD işlemci ve ekran kartı varsa sende softwareden düşük input ve FSR veya RSR gibi özelliklerle ya da diğer özellikler açarak çok güzel görüntü alabilirsin. Marka önemli değil panelın üreticisi ve içine dahil ettiği teknolojiye bakacaksın. Panel üreticileri bellidir. O yüzden markası Fırat züccaciyelik bile olsa monitörün aradıgın teknolojiye sahipse alıp geçeceksin. Ölü pixel ve ghost ekran garantisi verenlerın panellerinde bile ölü pixel ve ghost çıkıyor o yüzden çok kasma kardeşim bence on numara monitör yemin ederim

0.5 ms sunuyor demişsin, bu gerçek değil ki :D Kağıt üstündeki birkaç uydurma özellikten birisi sadece. Normalde en az 5ms e sahip bir monitör.
HDR açılırsa görüntü çöpten farksız olur. Gereksiz ve ise yaramayacak bir özellik yani.
Böyle monitörler markasız paneller kullanıyor genelde. Markalı paneller olduğu gibi markasız panellerde olabiliyor her zaman belli değil yani.
Kağıt üstündeki özelliklerine bakıp al geç demişsin. Monitörün iç-dış kalitesine bakmadan kağıt üstündeki özelliklerine bakarak al geç diyemezsin. Komik olan tarafı da epeyden bakman. İnsanları yanlış yönlendirme lütfen.

Merhaba kardeşim. Biri dandik demiş diğeriyse alınmaz şunu öneririm demiş. Tamamda sizler görüş vermeye ehil kimseler misiniz?

Epeyden bakacak kadar bilgisiz değiliz merak etme.

Normalde senin gibiler ile uğraşmaya vakit ayırmam, birisi konuyu görüp sana uymak gibi bir hata yapar diye yazıyorum. Bundan sonra da senin için vaktimi harcamayacağım.

Arkadaşlar bu monitörün ucuz olmasının sebebi var. Kalitesiz bir monitör olduğu için çok dayanmıyorlar 2-3 seneye sıkıntı çıkarmaya başlıyorlar. Paneli ve backlight ıda kaliteli olmadığından güzel bir deneyiminiz olmuyor. Zaten bu monitörleri kendileri üretmiyorlar genelde. Bir yerden alıp marka basıyorlar. Mümkün olduğunca uzak durulmalı böyle ürünlerden.

Ha bize inanmak istemiyorsanız ve böyle monitörler hakkında güzel yorumlar görmek istiyorsanız kırmızı bir forum var :D

IPS bir monitör 3000:1 kontrast sunamaz :D Nereden çıkardın bunu? İnsanlara neden yanlış bilgi veriyorsun?
Baktığın yer epeymiş anlaşıldı 😂 bir kere baktığın kaynaktan gidiyorsun çünkü epey site verilerini bile doğru sunamıyor, sitesinde bile 1000:1 kontrast yazıyor:

0.5 ms sunuyor demişsin, bu gerçek değil ki :D Kağıt üstündeki birkaç uydurma özellikten birisi sadece. Normalde en az 5ms e sahip bir monitör.
HDR açılırsa görüntü çöpten farksız olur. Gereksiz ve ise yaramayacak bir özellik yani.
Böyle monitörler markasız paneller kullanıyor genelde. Markalı paneller olduğu gibi markasız panellerde olabiliyor her zaman belli değil yani.
Kağıt üstündeki özelliklerine bakıp al geç demişsin. Monitörün iç-dış kalitesine bakmadan kağıt üstündeki özelliklerine bakarak al geç diyemezsin. Komik olan tarafı da epeyden bakman. İnsanları yanlış yönlendirme lütfen.

Epeyden bakacak kadar bilgisiz değiliz merak etme.

Normalde senin gibiler ile uğraşmaya vakit ayırmam, birisi konuyu görüp sana uymak gibi bir hata yapar diye yazıyorum. Bundan sonra da senin için vaktimi harcamayacağım.

Arkadaşlar bu monitörün ucuz olmasının sebebi var. Kalitesiz bir monitör olduğu için çok dayanmıyorlar 2-3 seneye sıkıntı çıkarmaya başlıyorlar. Paneli ve backlight ıda kaliteli olmadığından güzel bir deneyiminiz olmuyor. Zaten bu monitörleri kendileri üretmiyorlar genelde. Bir yerden alıp marka basıyorlar. Mümkün olduğunca uzak durulmalı böyle ürünlerden.

Ha bize inanmak istemiyorsanız ve böyle monitörler hakkında güzel yorumlar görmek istiyorsanız kırmızı bir forum var :D

Neden böylesine gerilme ihtiyacını duydun yazdıklarıma? Epey'den bakıp bakmadığın ayrıca beni ilgindirmez, kim olduğun ne yaptığın ve konuyla alakalı yahut genel olarak bilgilerin ve bildiklerin beni ilgilendirmez. Forumlarda yahut YouTuber'ların videolarında bilmek istediğim konuyla alakalı bakacağım bir şey yok. Üretici şirketin kılavuzlarına danışırım. Rampage aynı monitörü satmaktadır ve 6 yıldır deaktif olmadan kullanan kimseler var. Şimdi farklı bir ad ile satılması bir şeyi değiştirmez. Android'lerin kullandığı AMOLED E6 ile Apple XDR ekranların aynı olması bir şeyi değiştirmediği gibi. Xiaomi de bu paneli kullanıyor halbuki anlaşmada Samsung'un bu teknolojiyi kimseye vermemesi imzası var. Şimdi bana söyle tipik 1 MT GTG olarak da 0.5 MS kaç tane Adaptive Sync sunan monitör biliyorsun? Ya da bana bu ekranla sorun yaşayan en az 1 kişiyi göster. Bana belge ile kanıt ile konuş ki anlaşa anlaşa devam edelim, olgun konuş ki bir dahakine sana karşı daha oturaklı düşüncelerimiz olsun. Fikir paylaşıyorsan fikir adı altında olsun. Bilgi sunuyorsan o zaman ispatını sun veya sus.

Diğer yazdığını şimdi okudum. Kağıt üzerinde demişsin sadece öyledir diye. Sen hayatında kaç tane monitöre sahip oldun? Kaç tanesinin içini açtın veya test etme imkanına sahip oldun? Ekranda 2.0 HDMI var 1.4 ve 1.2'e göre daha düşük inputa sahip ve defalarca epey demişsin. Paranoyak kardeş Game on markası Amerika'nın Newark şehrinde üretilen bildiğin sağlam ve yıllarca kullanılan ve ben Almanya'da yaşayan, bu markayı bilen biri olarak konuşuyorum. Epey kim biraderim? Epey diyorsun da Epey kim? ben bu markanın ilk monitörünü biliyorum sen belki o zaman ilk telefonun için para topluyordun. Bu marka patent satıyor. Bu marka Türkiye'de Rampage gibi markalara panel üretiyor. Ve bu sadece Türkiye'de. Adamların ne biçim ekranları var gir de kendin bak panellerine. 2023'te bile ASUS 1.2 DP portu sunarken adamlar var olduğundan beri 1.4 DP sunuyor. Buy the Best Gaming Monitors, Chairs, Desks, and Arms Online Gir de kendin bak adamlar ortalığı dağıtıyor sen bana Epey diyorsun. Ben bu sitede kulaklık bakarken sen herhalde o zaman Hz, FPS farkı araştırıyordun

GAMEON GOPS24180IPS 24 monitörü incele de konuş. Monitor e-LED, üstelik VRR var hadi bakalım ne diyeceksin şimdi? G-SYNC da var. Ne yapacağız şimdi?

IPS 3000:1 kontras'ı bulamaz diyen cahillere gönderme yapacağım tekrar What is IPS Black Technology? | Dell US

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı