caganaga Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #1 Benim almak gibi bie niyetim yok ancak size de fikrinizi sormak istedim. Sizce gameona ve bu monitöre güvenilir mi? Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın! www.gencergaming.com Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2023
Benim almak gibi bie niyetim yok ancak size de fikrinizi sormak istedim. Sizce gameona ve bu monitöre güvenilir mi? Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın! www.gencergaming.com
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 13 Aralık 2023 #2 Günümüz şartlarında az para değil riske atmaya değermi daha bilindik markalara yönelmek gerek.