Arkadaşlar merhaba dün gece gameon marka bir monitörü 5000TL'ye sipariş ettim 1920x1080-240Hertz.
Ancak forumlarda birkaç yardım istemiştim hangi kablodan alayım vs. gibi ama herkes hep bana bu monitörü/markayı kötüledi.
Bu monitörü sipariş etme sebebim bana HDMI 2.1 destekli bir monitör lazım çünkü Laptop'da DisplayPort girişi yok bu sebepten ötürü en ucuz HDMI 2.1 destekli 240Hertz oyuncu monitörü olarak bunu bulabildim.
Neden herkes bu kadar ön yargılı anlamadım görsellere birkaç örnek koydum.
Sipariş halen daha kargoya verilmedi hala iptal etme şansım var yol yakınken geri mi dönmeliyim yoksa monitöre bir şans vermeli miyim içimden bir ses almam gerektiğini söylüyor markaya bir şans vermem gerektiğini söylüyor hiç kullanan var mı acaba veya arkadaşlarından duyan bir yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu arada aktif CS2 oyuıncusuyum o yüzden yüksek Hertz benim için önemli.
Monitörü bu videoyu izleyerek almaya karar vermiştim meraklısı için bırakıyorum:
Monitör linki: GAME ON Gameon Esports Series Goesp27240va 27
Arkadaşlar merhaba dün gece gameon marka bir monitörü 5000TL'ye sipariş ettim 1920x1080-240Hertz.
Ancak forumlarda birkaç yardım istemiştim hangi kablodan alayım vs. gibi ama herkes hep bana bu monitörü/markayı kötüledi.
Bu monitörü sipariş etme sebebim bana HDMI 2.1 destekli bir monitör lazım çünkü Laptop'da DisplayPort girişi yok bu sebepten ötürü en ucuz HDMI 2.1 destekli 240Hertz oyuncu monitörü olarak bunu bulabildim.
Neden herkes bu kadar ön yargılı anlamadım görsellere birkaç örnek koydum.
Sipariş halen daha kargoya verilmedi hala iptal etme şansım var yol yakınken geri mi dönmeliyim yoksa monitöre bir şans vermeli miyim içimden bir ses almam gerektiğini söylüyor markaya bir şans vermem gerektiğini söylüyor hiç kullanan var mı acaba veya arkadaşlarından duyan bir yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu arada aktif CS2 oyuıncusuyum o yüzden yüksek Hertz benim için önemli.
Monitörü bu videoyu izleyerek almaya karar vermiştim meraklısı için bırakıyorum:
Monitör linki: GAME ON Gameon Esports Series Goesp27240va 27
Bu arkadaşın attığı ASUS TUF monitörü almak için bursa Vatan Bilgisayar'a gittim 5500 TL fiyatı vardı benim için uygundu her neyse gittim satın almak istediğimi söyledim bana orada çalışan arkadaş dedi ki bu alınmaz ASUS yeni TUF serilerinde ekran kalitesini iyice düşürdü işte 240 Hz al geleceğe yatırım olsun vs. vs. Bana Game booster marka bir monitör sattı 27 inç 244 Hz. Monitörü kurdum deli gibi ghosting sorunu var iade de edemem artık çünkü kutusunu açtım. Dedim ki neyse olsun idare eder iş görür falan az önce arkadaşın attığı linke tıkladım monitör 9000 TL olmuş demek ki o arkadaş bana bu yüzden bu monitörü kötüledi ve bana bunu sattı Allah belalarını versin başka bir şey demiyorum ben kazıklandım siz kazıklanmayın bilindik markalardan şaşmayın.