Merhabalar. Ben burada yeniyim ve bir sorunum var. Ben Steam'da geceden bir oyunun yüklenmesi için açık bırakmıştım sabah baktığımda elektrikler gidip gelmişti. Bilgisayarı açtım, oyunlardan birisini açıp oynamaya başladım 3-4 dk sonra oyunda görüntü donmuştu ama ses vardı ve çalıştırmayı durdurdu gözüküyordu. Aynı oyunu birkaç kez daha denedim ve gene aynı sonuçla karşılaştım. Bu sefer farklı oyunlarda denedim onlarda da aynısı oldu. Biraz araştırınca ''GameOverlayRenderer.dll bulunamadı''hatası olduğunu gördüm. Nereden indireceğimi yada nasıl düzeltebileceğim hakkında hiçbir fikrim yok.
Yardımcı olursanız çok minnettar olurum.
Elektrik gidip geldiğinde aralarda birkaç dosya indirilememiş olabilir. Yöntem basit. Steam'de kütüphaneden oyunun üzerine gelip sağ tıkla>özellikler>yerel dosyalar>oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrulaya tıkla ve oyun dosyalarını doğrula. Umarım sorununu çözebilirsin .
İndirdiğim oyun daha inmedi. Hata veren oyunlardan birinin de dosyalarını doğruladım. Değişen bir şey olmadı. GameOverlayRenderer.dll dosyasının yokluğundan kaynaklı olduğuna neredeyse eminim.
Buraya ben de baktım ama ne yapacağımı tam anlayamadım. Yine de teşekkürler. Online olarak yardım edebilecek biri olursa Facebook üzerinden konuşabiliriz.
Anladığım kadarıyla yaptım(Adsız.jpg). Doğru yaptıysam değişen bir şey olmadı. Gene de teşekkürler çabalarınız için.
Oyun Çalıştırmayı durdurduktan sonra gelen 'Hata Ayıkla' ya bastığım zaman bunlarla(1.png, 2.png, 3,png, 4.png) karşılaşıyorum.