X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.311 Çözümler 1 Yer Ankara 21 Nisan 2025 #1 Hikaye tabanlı oyunlar oynamak için alacağım. Sizce zevk alır mıyım? Tam tersi zorlanır mıyım, klavye mouse kullanımına göre? Teşekkürler. Not: Önceden 9. nesil gamepad ile oyunlar oynamıştım. Eğlenmiştim. Son düzenleme: 21 Nisan 2025
Hikaye tabanlı oyunlar oynamak için alacağım. Sizce zevk alır mıyım? Tam tersi zorlanır mıyım, klavye mouse kullanımına göre? Teşekkürler. Not: Önceden 9. nesil gamepad ile oyunlar oynamıştım. Eğlenmiştim.
Symx Hectopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 583 Çözümler 13 21 Nisan 2025 #2 xBN dedi: Hikaye tabanlı oyunlar oynamak için alacağım. Sizce zevk alır mıyım? Tam tersi zorlanır mıyım, klavye mouse kullanımına göre? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hiç düşünme al, pişman olmazsın.
xBN dedi: Hikaye tabanlı oyunlar oynamak için alacağım. Sizce zevk alır mıyım? Tam tersi zorlanır mıyım, klavye mouse kullanımına göre? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hiç düşünme al, pişman olmazsın.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.751 Makaleler 8 Çözümler 109 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 21 Nisan 2025 #3 Yaslanarak oynamak istiyorsan alınabilir ancak ben konsolla büyümüş birisi olarak futbol ve dövüş oyunları hariç full klavye mouse ile oynuyorum.
Yaslanarak oynamak istiyorsan alınabilir ancak ben konsolla büyümüş birisi olarak futbol ve dövüş oyunları hariç full klavye mouse ile oynuyorum.
liera Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 597 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060 Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #4 Flydigi direwolf 2 tavsiye ederim hocam.
abrahm valentin Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 508 Yer Türkiye, Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 4600H, GTX 1650 Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #5 xBN dedi: Hikaye tabanlı oyunlar oynamak için alacağım. Sizce zevk alır mıyım? Tam tersi zorlanır mıyım, klavye mouse kullanımına göre? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Alınır. Sadece hikayeli oyunlarda değil; dövüş, yarış vb. oyunlarda da çok güzel oluyor. Ayrıca emülatörlerde vesaire de kullanabilirsiniz.
xBN dedi: Hikaye tabanlı oyunlar oynamak için alacağım. Sizce zevk alır mıyım? Tam tersi zorlanır mıyım, klavye mouse kullanımına göre? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Alınır. Sadece hikayeli oyunlarda değil; dövüş, yarış vb. oyunlarda da çok güzel oluyor. Ayrıca emülatörlerde vesaire de kullanabilirsiniz.
3 390388 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 245 Çözümler 1 21 Nisan 2025 #6 Kişiden kişiye değişir ama bir kere alıştıktan sonra klavye ve mouse ile oynamak istemiyorsun. En azından bende öyle oldu.
Kişiden kişiye değişir ama bir kere alıştıktan sonra klavye ve mouse ile oynamak istemiyorsun. En azından bende öyle oldu.