billsct Femtopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 İkinci el Xbox Series S gamepad alacağım fakat neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. O an nasıl test edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2024
İkinci el Xbox Series S gamepad alacağım fakat neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. O an nasıl test edebilirim?
A agrofea Decipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 1.267 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #2 Analoglar bozuluyor bir tek. Analogları sağa sola çek takılıyor mu?
FazılE Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #3 billsct dedi: İkinci el Xbox Series S gamepad alacağım fakat neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. O an nasıl test edebilirim? Genişletmek için tıkla... Hardware Tester analoglar drift yapıyor mu veya tuşlar çalışıyor mu tetik sağlammı ölü bölge testine pek güvenmiyorum ama drift varsa belli olur herhalde.
billsct dedi: İkinci el Xbox Series S gamepad alacağım fakat neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. O an nasıl test edebilirim? Genişletmek için tıkla... Hardware Tester analoglar drift yapıyor mu veya tuşlar çalışıyor mu tetik sağlammı ölü bölge testine pek güvenmiyorum ama drift varsa belli olur herhalde.