SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 10 Eylül 2023 #31 Jitemin Komutanı dedi: Xbox gamepadi için wireless 4.0 veya 5.0 önemlimi. Genişletmek için tıkla... Ne için sorduğuna bağlı.
Jitemin Komutanı dedi: Xbox gamepadi için wireless 4.0 veya 5.0 önemlimi. Genişletmek için tıkla... Ne için sorduğuna bağlı.
Jitemin Komutanı Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #32 SHYAH dedi: Ne için sorduğuna bağlı. Genişletmek için tıkla... Gecikme,çekim güçü vs.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 10 Eylül 2023 #33 Jitemin Komutanı dedi: Gecikme,çekim güçü vs. Genişletmek için tıkla... Gen8 kol BT 5 destekliyor mu diye soruyorsan bilmiyorum. Ama Gen9 kullanıp BT4 dongle a bağlayıp da sorun yaşayanları gördüm forumda. BT5 kullan.
Jitemin Komutanı dedi: Gecikme,çekim güçü vs. Genişletmek için tıkla... Gen8 kol BT 5 destekliyor mu diye soruyorsan bilmiyorum. Ama Gen9 kullanıp BT4 dongle a bağlayıp da sorun yaşayanları gördüm forumda. BT5 kullan.
Jitemin Komutanı Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #34 SHYAH dedi: Gen8 kol BT 5 destekliyor mu diye soruyorsan bilmiyorum. Ama Gen9 kullanıp BT4 dongle a bağlayıp da sorun yaşayanları gördüm forumda. BT5 kullan. Genişletmek için tıkla... Zaten hocam bt 5 ve bt 4 için bt alıcısı kullanacağım umarım 8. nesilde bt 5 sorun çıkartmaz.
SHYAH dedi: Gen8 kol BT 5 destekliyor mu diye soruyorsan bilmiyorum. Ama Gen9 kullanıp BT4 dongle a bağlayıp da sorun yaşayanları gördüm forumda. BT5 kullan. Genişletmek için tıkla... Zaten hocam bt 5 ve bt 4 için bt alıcısı kullanacağım umarım 8. nesilde bt 5 sorun çıkartmaz.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 10 Eylül 2023 #35 Jitemin Komutanı dedi: Zaten hocam bt 5 ve bt 4 için bt alıcısı kullanacağım umarım 8. nesilde bt 5 sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Geriye dönük uyumluluk olduğu için sorun çıkartma ihtimali yok.
Jitemin Komutanı dedi: Zaten hocam bt 5 ve bt 4 için bt alıcısı kullanacağım umarım 8. nesilde bt 5 sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Geriye dönük uyumluluk olduğu için sorun çıkartma ihtimali yok.