Erdem YT Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 133 Çözümler 1 25 Mayıs 2020 #11 Marked One dedi: Ben sorunumu oradan çözmüştüm. Maalesef başka yol bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... bilgisayarcılar anlarmı?
Marked One dedi: Ben sorunumu oradan çözmüştüm. Maalesef başka yol bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... bilgisayarcılar anlarmı?
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 25 Mayıs 2020 #12 Erdem YT dedi: bilgisayarcılar anlarmı? Genişletmek için tıkla... Anlar ama elin biraz yatkınsa uğraşsan yaparsın. Boşa para verme derim.
Erdem YT dedi: bilgisayarcılar anlarmı? Genişletmek için tıkla... Anlar ama elin biraz yatkınsa uğraşsan yaparsın. Boşa para verme derim.
Erdem YT Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 133 Çözümler 1 25 Mayıs 2020 #13 Marked One dedi: Anlar ama elin biraz yatkınsa uğraşsan yaparsın. Boşa para verme derim. Genişletmek için tıkla... tanıdıgım biri var bir ara ekran kartı bozulmuştu çalışmıyordu yaptırmıştım
Marked One dedi: Anlar ama elin biraz yatkınsa uğraşsan yaparsın. Boşa para verme derim. Genişletmek için tıkla... tanıdıgım biri var bir ara ekran kartı bozulmuştu çalışmıyordu yaptırmıştım
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 25 Mayıs 2020 #14 Erdem YT dedi: tanıdıgım biri var bir ara ekran kartı bozulmuştu çalışmıyordu yaptırmıştım Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam.
Erdem YT dedi: tanıdıgım biri var bir ara ekran kartı bozulmuştu çalışmıyordu yaptırmıştım Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam.