Gamepad analog ışığı sorunu!

ÇeleRkez

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Genellikle platform oyunları oynamadığım ve PS oyunlarına haşina olmadığım için iyi bir gamepad kullanıcısı değilim. Ama bir zaman canım FIFA vs istemişti gitmiştim bir bilgisayarcıya 50 60 TL'ye almıştım bir kol snoppy diye kıytırık bir şey. Fakat bu güzel çalışıyordu o zamanlar. PC yeniledim kasa değişti. Dedim tekrar bir gireyim. Ama yok analog ışığı yanmıyor. Fakat tuşlar çalışır halde. Aygıt yöneticisinde de sorun gözükmüyor. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Teşekkür ederim dostum. Fakat driver olayınıda araştırdım ben bu gamepadı kullanmıştım daha önce tak çalıştır mantığında. Kasa değişince bir şeyler oldu aygıt yöneticisinde görüyorum çünkü gamepadı. Teşekkürler tekrardan.

hocam çözümü bulabildin mi fifa 23 te aynı sorun devam ediyor

Hocam çözümü bulabildin mi FIFA 23'te aynı sorun devam ediyor

Kusura bakma geç cevap veriyorum. Muhtemelen gamepad de bir sorun vardı. Yeni bir gamepad ile sorunumu çözdüm. Tavsiyem eğer sizde alacaksanız ve ne kadar az gamepad ile oyun oynuyor olsanız bile ucuz ve tak çalıştır gamepadlarden uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…