Gamepad analog uçlara gitmiyor

Makaleler
2
Gamepad modeli fantech shooter III 1 ay önce falan almıştım. Toplasan 15 kere falan kullandım ilk başta aşağıdaki attığım fotoğraftaki testler kabloluda kablosuzda 0.1'di sorun olmuyordu. Dün Detroit oynamak için oyuna girdim sağ analogda sağ köşe ve üst tarafta en uca gitmediğini fark ettim ve bu oynamama engeldi. Bu sorun sizce neden olmuş olabilir çözümü nedir? Bunun garantiye göndermeden çözülme imkanı var mı? Bir fotoğraf kablolu testi biri kablosuz. İlk fotoğraf yani değeri daha yüksek olan kablosuz testi.

Dosya Ekleri

• gamepad.png
    gamepad.png
    175,1 KB · Görüntüleme: 61
  • gamepad1.png
    gamepad1.png
    140,5 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
İndirdim kurdum ama sadece sürümü güncelliyor bir uygulaması yok sadece driverı güncelliyor.
Güncellemelerle de bazen bu tip hatalar giderilebilir hocam. Bilmiyorum bu kadarlık bir ölü bölge değişim sebebi olabilir mi ama değişim ya da tamir süreci başlatacaksınız en kötüsü.

Güncellemelerle de bazen bu tip hatalar giderilebilir hocam. Bilmiyorum bu kadarlık bir ölü bölge değişim sebebi olabilir mi ama değişim ya da tamir süreci başlatacaksınız en kötüsü.
Yani anlamadığım şey mesela bu sorunu dün yaşamıştım sabah tekrar test ettiğimde yoktu şimdi tekrar oluyor bozuk olsa toptan olurdu diye düşünüyorum.

Yani anlamadığım şey mesela bu sorunu dün yaşamıştım sabah tekrar test ettiğimde yoktu şimdi tekrar oluyor bozuk olsa toptan olurdu diye düşünüyorum.
Yani analogların da model ve kalite farklılıkları var. Web sitesindeki test değerlerine de yüzde yüz güvenmemek gerek. Oyun oynarken nasıl oluyor sorun? Yani ne yaparken sizi engelliyor?

Yani analogların da model ve kalite farklılıkları var. Web sitesindeki test değerlerine de yüzde yüz güvenmemek gerek. Oyun oynarken nasıl oluyor sorun? Yani ne yaparken sizi engelliyor?

Detroit oynadıysanız eğer bazı anlarda analoğu kaydırmanıza istiyor kaydırırken bir ibre doluyor onun ucunda duruyor tam o ucu görmediği için.

Yani bir de anlamadığım kabloluda sorun olmuyor genelde mesela şimdi test ettim 0.1 yine ama kablosuzda aynı sorun olsa bence direkt analog bozuk olurdu onda da ikisi de sorunlu olurdu.

Yani kalibrasyon desek değil arıza desek değil. Bende Beitong Asura 2 Pro var. Yazılımında kalibrasyonundan tutun hassasiyet, ölü nokta testleri falan da var. Sizdeki yazılımın sadece ürün güncellemesi çok garip.

Hocam çözdüm sanırsam yaşayan varsa çözümü yazayım. İlk olarak sürücüleri güncelledim işe yaramadı ama sonra YouTube'dan bir kaynak gördüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada dpadi yukarı basıp sonra şu yanıp sönen tuşa basınca kalibreyi sıfırlıyormuş. Yazılımsalmış sorun yani. Bağlantıdan çıkıp tekrar bağlandıktan sonra yine eski haline dönüyor bu galiba bir kalibrasyon ayarı yapıyor o tuşlara basınca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı