Çözüldü Gamepad analogu neden drift yapar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FazılE

Centipat
Daha fazla  
Gamepad'imin sol analog üst kısmı drift yaptığı için garantiye gönderdim. Geldiğinde düzelmiş gibiydi ama 2 3 saat oyun oynamadan sonra tekrar yaptı. Çok tilt edici olduğu için yürüyememek oyunu bıraktım. Bugün gene deneyeyim dedim hiçbir sıkıntısı yoktu.

İçlerine kir, toz birikmiş olabilir. Ölü bölge ayarlamayı denediniz mi?

İçlerine kir, toz birikmiş olabilir. Ölü bölge ayarlamayı denediniz mi?

Hayır oyun içi mi yapılıyor yoksa uygulama driver falan mı (Monster Pusat Cluch)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı oyunlarda yapılıyor, bazı 3. parti yazılımlarda yapılabiliyor. DS4 Windows programına bakabilirsin.

Pislikten ya da içindeki devrelerinin oksitlenmesi nedeniyle olur gamepad ne kadardır sizde?

Pislikten ya da içindeki devrelerinin oksitlenmesi nedeniyle olur gamepad ne kadardır sizde?

4-5 ay en fazla bir kere kola dökülmüştü masaya gamepadin bir kısmına bulaşmıştı ama o olaydan hemen sonra falan olmadı. Bir de garantiye gönderdim. Bir bilgi vermediler. Geri geldi bana.

Sizce açıp temizlemeyi mi deneyim garantide bir kere daha mı şansımı deneyim. Veya başka teknik serviste falan olur mu?

Bazı oyunlarda yapılıyor, bazı 3. parti yazılımlarda yapılabiliyor. DS4 Windows programına bakabilirsin.

Abi gene yaptı sinirim bozuldu. Sağlam bir yumruk attım analoga düzeldi. Nasıl olabilir böyle bir şey?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…