Çözüldü Gamepad, bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wexap

Femtopat
Daha fazla  
Çakma kol olduğu için normalde oyunlar görmüyordu ama ekstra driver ile hallediyordum. Şimdi direkt bilgisayar bilinmeyen aygıt olarak tanımlıyor sebebini bilen var mı?

1684576096855.png

Çözüm
Steam algılıyor mu kolu?

Hayır bilgisayar görmediği için kolun ışığı bile yanmıyor. 2 kolum var ikisinde de aynı şeyi yapıyor

2 gün sonunda çözdüm sorunu aynı sorunu yaşayanlar var ise: Denetim Masası'ndan aygıtları ve yazıcıları görüntüle daha sonra gamepada sağ tıklayıp ilk önce devre dışı bırakın daha sonra sürücü yazılımını kaldır gibi bir şey vardı ona tıklayın. Tekrar etkinleştirmeden önce bilgisayarı yeniden başlatın.
Steam algılıyor mu kolu?

Hayır bilgisayar görmediği için kolun ışığı bile yanmıyor. 2 kolum var ikisinde de aynı şeyi yapıyor

2 gün sonunda çözdüm sorunu aynı sorunu yaşayanlar var ise: Denetim Masası'ndan aygıtları ve yazıcıları görüntüle daha sonra gamepada sağ tıklayıp ilk önce devre dışı bırakın daha sonra sürücü yazılımını kaldır gibi bir şey vardı ona tıklayın. Tekrar etkinleştirmeden önce bilgisayarı yeniden başlatın.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı