Gamepad Bluetooth'a bağlanmıyor

verse1230

Megapat
Daha fazla  
Gamepad bilgisayara sorunsuzca bağlayıp kullanıyorum ancak Bluetooth bağlantısını kestikten sonra tekrar bağlamak için Bluetooth listesinden kaldırmam ve baştan eklemem gerekiyor. Görseldeki gibi kulaklığımın üstüne tıkladığımda direkt "bağlanıyor" ibaresi çıkıyor fakat Gamepad'de tepki yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_93.png
    Screenshot_93.png
    55,4 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepad bilgisayara sorunsuzca bağlayıp kullanıyorum ancak Bluetooth bağlantısını kestikten sonra tekrar bağlamak için Bluetooth listesinden kaldırmam ve baştan eklemem gerekiyor. Görseldeki gibi kulaklığımın üstüne tıkladığımda direkt "bağlanıyor" ibaresi çıkıyor fakat Gamepad'de tepki yok.

Eğer PS4 kolu kullanıyorsan PS4 logo tuşuna ve share tuşuna basılı tut düzeliyor 1 kez yapsan yeterli.

Eğer PS4 kolu kullanıyorsan PS4 logo tuşuna ve share tuşuna basılı tut düzeliyor 1 kez yapsan yeterli.

Tekrar açacagın zaman 1 kez bas PS4 logo tuşuna.

Bluetooth açıkken PS4 logosuna basınca oluyordu bende.

Evet ama 1 kez basması lazım arkadaş basılı tuttugu için Bluetooth'dan baglantısını kesiyor.

Hocam zaten Bluetooth ile eşleşmiş olduğu için bilgisayarın Bluetooth'u açıkken bir kere logoya basması yeterli gamepadin ışığı birkaç kez yanı söndükten sonra kesintisiz yanmaya başlıyor bağlanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı