Selvin Femtopat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #1 Selam. Gampad çalışıyor Xbox360CE'de normal her şey yalnız oyun içinde sol analog yukarı takılı kalmış gıbı hareket ediyor. FIFA 17,18 ,19 Fall Guys ve GTA 5.denedim. 2 farkli PC'de denedim. İkisi de Windows 11. Olmadi.
Selam. Gampad çalışıyor Xbox360CE'de normal her şey yalnız oyun içinde sol analog yukarı takılı kalmış gıbı hareket ediyor. FIFA 17,18 ,19 Fall Guys ve GTA 5.denedim. 2 farkli PC'de denedim. İkisi de Windows 11. Olmadi.
KederliLahmacun Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 915 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN™ 5 5600 İşlemci ASUS Prime B450M-K II AM4 Anakart ASUS Dual RX 6700 XT Ekran Kartı 2x8 3200mhz DDR4 TUF RGB Ram WD Blue 500GB NVMe SSD ASUS Tuf Gaming GT301 Kasa MSI MAG A750L 750W Cinsiyet Erkek Meslek Video Oyunu Çevirmeni / Öğrenci 20 Mart 2023 #2 Gamepadi steamde kullanıyorsanız steamin ölü bölge ayarlarını kurcalamayı deneyin. Belki düzelir. Ben öyle çözmüştüm.
Gamepadi steamde kullanıyorsanız steamin ölü bölge ayarlarını kurcalamayı deneyin. Belki düzelir. Ben öyle çözmüştüm.
Selvin Femtopat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #3 KederliLahmacun dedi: Gamepadi steamde kullanıyorsanız steamin ölü bölge ayarlarını kurcalamayı deneyin. Belki düzelir. Ben öyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... korsan abi para yok
KederliLahmacun dedi: Gamepadi steamde kullanıyorsanız steamin ölü bölge ayarlarını kurcalamayı deneyin. Belki düzelir. Ben öyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... korsan abi para yok
KederliLahmacun Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 915 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN™ 5 5600 İşlemci ASUS Prime B450M-K II AM4 Anakart ASUS Dual RX 6700 XT Ekran Kartı 2x8 3200mhz DDR4 TUF RGB Ram WD Blue 500GB NVMe SSD ASUS Tuf Gaming GT301 Kasa MSI MAG A750L 750W Cinsiyet Erkek Meslek Video Oyunu Çevirmeni / Öğrenci 20 Mart 2023 #4 Xbox360CE'de dead zone tarzı bir ayar var mı?
Selvin Femtopat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #5 KederliLahmacun dedi: Xbox360CE'de dead zone tarzı bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... orda denedim dead zone ne bilmiyorum
KederliLahmacun dedi: Xbox360CE'de dead zone tarzı bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... orda denedim dead zone ne bilmiyorum
mbmertoglu Zeptopat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #6 KederliLahmacun dedi: Gamepadi steamde kullanıyorsanız steamin ölü bölge ayarlarını kurcalamayı deneyin. Belki düzelir. Ben öyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... ölü bölge ayarları nerde accaba
KederliLahmacun dedi: Gamepadi steamde kullanıyorsanız steamin ölü bölge ayarlarını kurcalamayı deneyin. Belki düzelir. Ben öyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... ölü bölge ayarları nerde accaba
KederliLahmacun Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 915 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN™ 5 5600 İşlemci ASUS Prime B450M-K II AM4 Anakart ASUS Dual RX 6700 XT Ekran Kartı 2x8 3200mhz DDR4 TUF RGB Ram WD Blue 500GB NVMe SSD ASUS Tuf Gaming GT301 Kasa MSI MAG A750L 750W Cinsiyet Erkek Meslek Video Oyunu Çevirmeni / Öğrenci 18 Mayıs 2023 #7 mbmertoglu dedi: ölü bölge ayarları nerde accaba Genişletmek için tıkla... Tek bir oyun adına ayarlamak için şöyle bir video var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genel ayarlamalar nasıl, hatırlamıyorum. Geniş Ekrandaki ayarları vesaire kurcalarsanız bulursunuz belki.
mbmertoglu dedi: ölü bölge ayarları nerde accaba Genişletmek için tıkla... Tek bir oyun adına ayarlamak için şöyle bir video var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genel ayarlamalar nasıl, hatırlamıyorum. Geniş Ekrandaki ayarları vesaire kurcalarsanız bulursunuz belki.