arda sabri küsmez Femtopat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Gamepadi bilgisayara taktıgım zaman gamepadin isiklari geliyor ancak hiçbir yerde gözükmüyor. Ne yapacagımı bilmiyorum. Düzeltemiyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2024
Gamepadi bilgisayara taktıgım zaman gamepadin isiklari geliyor ancak hiçbir yerde gözükmüyor. Ne yapacagımı bilmiyorum. Düzeltemiyorum da.
Eymen9282 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #2 Hangi gamepad?
arda sabri küsmez Femtopat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 Eymen9282 dedi: Hangi gamepad? Genişletmek için tıkla... Kanka polo Smart PS3 gamepad diye bir şey Bak aygıt yöneticilerinden baktıgım zaman tanımıs olarak gözüküyor fakat joy. CPL'den baktıgımda hiçbir görüntü yok bombos
Eymen9282 dedi: Hangi gamepad? Genişletmek için tıkla... Kanka polo Smart PS3 gamepad diye bir şey Bak aygıt yöneticilerinden baktıgım zaman tanımıs olarak gözüküyor fakat joy. CPL'den baktıgımda hiçbir görüntü yok bombos
Eymen9282 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #4 arda sabri küsmez dedi: Kanka polo Smart PS3 gamepad diye bir şey. Bak aygıt yöneticilerinden baktıgım zaman tanımıs olarak gözüküyor fakat joy. CPL'den baktıgımda hiçbir görüntü yok bombos. Eki Görüntüle 2217822 Eki Görüntüle 2217826 Genişletmek için tıkla... PS3 hakkında bilgim yok ama araştır biraz daha bulursun.
arda sabri küsmez dedi: Kanka polo Smart PS3 gamepad diye bir şey. Bak aygıt yöneticilerinden baktıgım zaman tanımıs olarak gözüküyor fakat joy. CPL'den baktıgımda hiçbir görüntü yok bombos. Eki Görüntüle 2217822 Eki Görüntüle 2217826 Genişletmek için tıkla... PS3 hakkında bilgim yok ama araştır biraz daha bulursun.
arda sabri küsmez Femtopat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #5 Eymen9282 dedi: PS3 hakkında bilgim yok ama araştır biraz daha bulursun. Genişletmek için tıkla... canın sag olsun kanka arıyorum hala belki burdan yardım gelir diye yazdım arda sabri küsmez dedi: canın sag olsun kanka arıyorum hala belki burdan yardım gelir diye yazdım Genişletmek için tıkla... cok şükür hallettim Son düzenleme: 9 Haziran 2024
Eymen9282 dedi: PS3 hakkında bilgim yok ama araştır biraz daha bulursun. Genişletmek için tıkla... canın sag olsun kanka arıyorum hala belki burdan yardım gelir diye yazdım arda sabri küsmez dedi: canın sag olsun kanka arıyorum hala belki burdan yardım gelir diye yazdım Genişletmek için tıkla... cok şükür hallettim