S spartaxus Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 01:33 #1 Gulukit KK3 Pro var ilk defa dongle ile bağlamaya çalışıyorum, her seferinde sürücü hatası diyor, Bluetooth ile kullanımda sıkıntı yok. Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 01:42
Gulukit KK3 Pro var ilk defa dongle ile bağlamaya çalışıyorum, her seferinde sürücü hatası diyor, Bluetooth ile kullanımda sıkıntı yok.
Abdullah91 Picopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9 12900K / Gigabyte RTX 5070 Tİ / Rog Strix 660-F Gaming / 32GB CORSAIR 6400 / ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TB / Samsung 990 EVO Plus 2TB Cinsiyet Erkek Meslek Otomasyon Teknikeri Perşembe 08:21 #2 Dongle bozulmuş olabilir belki, başka bilgisayarda denediniz mi ? Sisteminiz neydi bu arada.
S spartaxus Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 13:43 #3 Abdullah91 dedi: Dongle bozulmuş olabilir belki, başka bilgisayarda denediniz mi ? Sisteminiz neydi bu arada. Genişletmek için tıkla... Laptoptan oynuyorum, donglenim bozulduğunu sanmıyorum ilk defa kullandım
Abdullah91 dedi: Dongle bozulmuş olabilir belki, başka bilgisayarda denediniz mi ? Sisteminiz neydi bu arada. Genişletmek için tıkla... Laptoptan oynuyorum, donglenim bozulduğunu sanmıyorum ilk defa kullandım