Gamepad Dongle Kırıldı

Yevgo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar. Az önce ufak bir kaza sonucu yurt dışından almış olduğum gamepadin USB'sini bacağımla çarparak yamulttum ve haliyle gamepad çalışmıyor.
Gamepadim için herhangi bir 2.4 GHz USB dongle alsam yine de bağlantısını sağlayabilir miyim?

Hayır. Ne yazık ki hepsinin sinyalleri hepsine uymaz. Pahalı bir şeyse ve değer veriyorsanız aldığınız yerle iletişime geçin. Ellerinde varsa göndersinler.

Hayır. Ne yazık ki hepsinin sinyalleri hepsine uymaz. Pahalı bir şeyse ve değer veriyorsanız aldığınız yerle iletişime geçin. Ellerinde varsa göndersinler.
Maalesef yurtdışı ürünü olduğu için satın aldığım yerde sadece bir ürün vardı. Ben de resmi aliexpress sayfasındam gamepad'ime uyhun olanı spariş ettim. Biraz tuzluya geldi malum vergiler falan ama gamepad çok hoşuma gittiği için almak durumunda kaldım

Bu arada şu anlık type c kablosu 8le bilgisayara bağlayarak idare ediyorum usb dongle gelene kadar

Umarım uygun dongle gelir de kablosuz kullanmaya kaldığınız yerden devam edersiniz. Geldiğinde uyup uymadığını söylerseniz harika olur.

Sonuç nedir GameSir T4Pro da benzeri başıma geldi

Hocam aliexpressten gamepad üreticisinin gerçek profilini buldum model numarasını teyit ederek dongle spariş ettim. Satıcıya da tekrardan mesajdan spariş numarasını vererek tekrardan elimdeki gamepad modeli için olanından göndermelerini rica ettim. 1 ay civarında geldi şu an hâlâ kullanıyorum 2 senedir sorunsuz olarak.

Sizin cihazınızın markası neydi ve süreci daha detaylı anlatır mısınız gerçekten çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…