Gamepad için Bluetooth adaptörü önerisi

ugurwq

Centipat
Daha fazla  
Gamepad bağlayacağım, anakartımda Bluetooth özelliği yok, bana Bluetooth adaptörü önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun sadece çekim alanı daha yüksek diye biliyorum kendimde kullanıyorum ve kulak ile daha rahat oluyor.

Gamepad bağlayacağım, anakartımda Bluetooth özelliği yok, bana Bluetooth adaptörü önerebilir misiniz?
Hocam ben kaliteli birşey olsun diye pahalı birşey almıştım yurtdışından geliyor en son nesil Bluetooth adaptörü var içinde 1 senedir kullanıyorum 1 kez kopma yaşamadım 2 gamepad bağladık oyun oynadık hiçbir sorun olmadı.Ama galiba bu şuan satılmıyor yine atim sana bak.

Birde bunun alt modeli var onun hakkında birşey diyemem ama onuda atim

TP-Link'ya da Ugreen öneririm. Bütçenize göre bu 2 markadan alacağınız adaptörler üzmez sizi.
Ben olsam hangisi en güncel Bluetooth versiyonunu sunuyorsa onu alırdım.

TP-Link'ya da Ugreen öneririm. Bütçenize göre bu 2 markadan alacağınız adaptörler üzmez sizi.
Ben olsam hangisi en güncel Bluetooth versiyonunu sunuyorsa onu alırdım.
Benim kullandığım ürün 5.4 ama yurtdışından geliyor işte fiyatı biraz yüksek ama 1 senedir kullanıyorum 1 kez kopma sorunu yaşamadım

Benim kullandığım ürün 5.4 ama yurt dışından geliyor işte fiyatı biraz yüksek ama 1 senedir kullanıyorum 1 kez kopma sorunu yaşamadım

5.4 için yurt dışından almaya gerek yok 5.3 de gayet yeterli olur.

Amazon satıcısından 300TL'ye tamamlarsanız 75TL kupon var.
Koşulları okuyun birkaç şey kampanyaya dahil değil.
Veya direk 5.3 Ugreen'i de alabilirsiniz.

İşte dediğim gibi almışken en iyisi olsun hiçbir sorun yaşamak istemedim o yüzden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…