Melih Sinan Hectopat Katılım 8 Kasım 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2017 #1 Bende XBOX 360 Controller'ü var. Ben onu kullanıyorum PC'de ama gamepad Playstation. O yüzden zor oluyor. Playstation için bir controller var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2017
Bende XBOX 360 Controller'ü var. Ben onu kullanıyorum PC'de ama gamepad Playstation. O yüzden zor oluyor. Playstation için bir controller var mı?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Aralık 2017 #2 Ne demek istediğini anlamak zor. Gamepad dediğin şey kontrolcünün bir başka adı...
Melih Sinan Hectopat Katılım 8 Kasım 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2017 #3 Recep Baltaş dedi: Ne demek istediğini anlamak zor. Gamepad dediğin şey kontrolcünün bir başka adı... Genişletmek için tıkla... Usb ile laptopuma bağlıyorum oyun kolunu ama resmini verdiğim xbox programını kullanıyorum. Bu programın Playstation gibi olanı var mı o lazım bana. Dosya Ekleri Adsız.png 75,3 KB · Görüntüleme: 282
Recep Baltaş dedi: Ne demek istediğini anlamak zor. Gamepad dediğin şey kontrolcünün bir başka adı... Genişletmek için tıkla... Usb ile laptopuma bağlıyorum oyun kolunu ama resmini verdiğim xbox programını kullanıyorum. Bu programın Playstation gibi olanı var mı o lazım bana.
ergunumut Megapat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2017 #4 DS4'ü ben bunla bağlayıp kullanıyorum işine yararsa dene. DS4Windows by Jays2Kings
Melih Sinan Hectopat Katılım 8 Kasım 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2017 #5 ergunumut dedi: DS4'ü ben bunla bağlayıp kullanıyorum işine yararsa dene. DS4Windows by Jays2Kings Genişletmek için tıkla... Benim ki Dualshock değil yalnız. Benim ki PS 3 kolu gibi. Resimdeki yani ama tabii ki markası Sony değil. Dosya Ekleri 411yvOQXRvL._SX425_.jpg 14,5 KB · Görüntüleme: 267
ergunumut dedi: DS4'ü ben bunla bağlayıp kullanıyorum işine yararsa dene. DS4Windows by Jays2Kings Genişletmek için tıkla... Benim ki Dualshock değil yalnız. Benim ki PS 3 kolu gibi. Resimdeki yani ama tabii ki markası Sony değil.
L leone1907 Kilopat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 306 Çözümler 1 28 Mart 2020 #6 Melih Sinan dedi: Benim ki Dualshock değil yalnız. Benim ki PS 3 kolu gibi. Resimdeki yani ama tabii ki markası Sony değil. Genişletmek için tıkla... konu eski ama buna bir çözüm buldun mu?
Melih Sinan dedi: Benim ki Dualshock değil yalnız. Benim ki PS 3 kolu gibi. Resimdeki yani ama tabii ki markası Sony değil. Genişletmek için tıkla... konu eski ama buna bir çözüm buldun mu?
Melih Sinan Hectopat Katılım 8 Kasım 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2020 #7 leone1907 dedi: konu eski ama buna bir çözüm buldun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef playstationa uygun emulator yok
leone1907 dedi: konu eski ama buna bir çözüm buldun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef playstationa uygun emulator yok
RWnse Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 146 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2020 #8 Melih Sinan dedi: Hayır maalesef playstationa uygun emulator yok Genişletmek için tıkla... Emulatordan kastın nedir kaç senelik konu hala belli değil kolun marka modelini belirttiğinde illahaki uygun bir çözüm bulunurdu ama
Melih Sinan dedi: Hayır maalesef playstationa uygun emulator yok Genişletmek için tıkla... Emulatordan kastın nedir kaç senelik konu hala belli değil kolun marka modelini belirttiğinde illahaki uygun bir çözüm bulunurdu ama