setup dosyası .suf olarak gözüküyor ne ile açmam lazım acaba?ScpToolkit ile de deneyebilirsiniz.
Maalesef açılmıyor oyunlar bağladığımda.Direkt kullanabilirsiniz. Çoğu oyun destekli zaten.
Anladım teşekkür ederim.Öyle bir dosya hatırlamıyorum. Normalde kurulması gerekir.
reWASD'ye bakabilirsiniz şimdiye kadar kullandığım en iyi program budur. Ancak ücretli. Bu arada DS4Windows çalışıyor bir sorun yok.Maalesef açılmıyor oyunlar bağladığımda.
Anladım teşekkür ederim.
Tamadır teşekkür ederim. Hayır DS4'de bir sorun yok sorunun benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum zaten.reWASD'ye bakabilirsiniz şimdiye kadar kullandığım en iyi program budur. Ancak ücretli. Bu arada DS4Windows çalışıyor bir sorun yok.
Oyunu Steam'den çalıştırıyorsanız programa ihtiyacınız yok. Eğer oyun Steam dışı ise, Steam dışı oyun ekle'ye basın bu şekilde kontrolcüyü görür. Ancak yine de oyunların açılmaması vs. böyle bir sorun ilk defa görüyorum.Tamadır teşekkür ederim. Hayır DS4'de bir sorun yok sorunun benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum zaten.
Teşekkür ederim ilginiz için ama yakınımdaki kişilerin söylediğine göre dediğiniz şey xbox kollarında oluyormuş tekrardan deneyeceğim sağ olun.Oyunu Steam'den çalıştırıyorsanız programa ihtiyacınız yok. Eğer oyun Steam dışı ise, Steam dışı oyun ekle'ye basın bu şekilde kontrolcüyü görür. Ancak yine de oyunların açılmaması vs. böyle bir sorun ilk defa görüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.