Merhaba sevgili dostlar, ben bilgisayarımı televizyonun altına koyup gamepad kullanarak konsol gibi kullanmak istiyorum. Oyunları ve gamepad destekleyen programları (Disney+ gibi) konsol arayüzü kullanır gibi açmamı sağlayacak bir program var mı? Oyun kolunu mause gibi kullanmak da çözüm olur ama dediğim gibi bir yazılım güzel olurdu.
Kablosuz klavye mouse daha mantıklı. Oyun kumandası kontrolleri bildiğin yorucu olur senin için. Ds4 te pad alanını mouse gibi kullanabiliyorsun ama konforlu değil.
Arkadaşlar, tarayıcıya falan gamepadle girmeyi düşünmüyorum. Laptop var bende, bazı vakitler televizyonun altında durur benim laptop. Bir süre kalır orada, oyun oynarım, video izlerim, dizi film izlerim. Her değişiklik yapmak istediğimde başına gidiyorum bilgisayarın. Ondan kurtulmak istemiştim.
Merhaba sevgili dostlar, ben bilgisayarımı televizyonun altına koyup gamepad kullanarak konsol gibi kullanmak istiyorum. Oyunları ve gamepad destekleyen programları (Disney+ gibi) konsol arayüzü kullanır gibi açmamı sağlayacak bir program var mı? Oyun kolunu mause gibi kullanmak da çözüm olur ama dediğim gibi bir yazılım güzel olurdu.