Gamepad ile EA FC 24'te menüler arası geçiş yapılmıyor

Qr1m

Decapat
Daha fazla  
Sol analogla menüler arası sağa ya da sola geçiş yapmaya çalışırken bazen geçmiyor, sola saliselik gidip hemen geri geliyor. Bazen bunu sadece sol için yapıyor, bazense hem sağ hem sol için yapıyor. Alt Tab vs. yapıp geri gelince geçiyor ama sinirimi bozuyor yine de. Sebebi ne olabilir? Nasıl çözerim? Yardımcı olur musunuz?

Gamepad'in markası nedir? Ekstra bir emülatör driverı filan kullanıyor musun?

Gamepad'in markası nedir? Ekstra bir emülatör driverı filan kullanıyor musun?

Xbox 8. nesil gamepad kullanıyorum. Emülatör driverı falan kullanmıyorum direkt hiçbir şey yapmadan taktım kullanıyorum. Oyunu da EA App'ten aldım oynuyorum. Ve bu sorunu sadece FIFA'da yapıyor.

Xbox 8. nesil gamepad kullanıyorum. Emülatör driverı falan kullanmıyorum direkt hiçbir şey yapmadan taktım kullanıyorum. Oyunu da EA App'ten aldım oynuyorum. Ve bu sorunu sadece FIFA'da yapıyor.

Ben de ilk oynadığımda DualSense 5'imde oluyordu. Klavyeyi çıkarıp sadece gamepadi taktım, fareyi da.
Yani nedensizce düzeldi işe yarar mı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kariyer modunda önceki sezondan kalan param yeni sezona aktarılıyor mu, yok mu oluyor. Bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…