Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.434 Çözümler 5 23 Mart 2025 #1 Gamepad ile FPS oyunlarini oynamaya alismak istiyorum. Baslangic olarak onerebileceginiz oyun var mi?
Gamepad ile FPS oyunlarini oynamaya alismak istiyorum. Baslangic olarak onerebileceginiz oyun var mi?
denizbaranseker0 Centipat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1.108 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #2 Evou dedi: Gamepad ile FPS oyunlarini oynamaya alismak istiyorum. Baslangic olarak onerebileceginiz oyun var mi? Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077 ve Call Of Duty Black Ops 6 gibi oyunları denemenizi öneriyorum. Ben ikisinide gamepad ile oynadım ve hiçbir şekilde zorlanmadım.
Evou dedi: Gamepad ile FPS oyunlarini oynamaya alismak istiyorum. Baslangic olarak onerebileceginiz oyun var mi? Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077 ve Call Of Duty Black Ops 6 gibi oyunları denemenizi öneriyorum. Ben ikisinide gamepad ile oynadım ve hiçbir şekilde zorlanmadım.
bilgelik Centipat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Mart 2025 #3 Valorant'ın PS5 sürümü bilgisayara yüklenebiliyor diye biliyorum. Bir de kontrolcünün uyumlu olması gerek modeli ne?
Valorant'ın PS5 sürümü bilgisayara yüklenebiliyor diye biliyorum. Bir de kontrolcünün uyumlu olması gerek modeli ne?
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.434 Çözümler 5 23 Mart 2025 #4 bilgelik dedi: Valorant'ın PS5 sürümü bilgisayara yüklenebiliyor diye biliyorum. Bir de kontrolcünün uyumlu olması gerek modeli ne? Genişletmek için tıkla... BitDo Ultimate C2 Wireless. Daha almadım ama 1-2 güne gelecektir. denizbaranseker0 dedi: Cyberpunk 2077 ve Call Of Duty Black Ops 6 gibi oyunları denemenizi öneriyorum. Ben ikisinide gamepad ile oynadım ve hiçbir şekilde zorlanmadım. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077 klavye ile oynadım, F310 gamepad ile denediğimde zorlanmıştım baya.
bilgelik dedi: Valorant'ın PS5 sürümü bilgisayara yüklenebiliyor diye biliyorum. Bir de kontrolcünün uyumlu olması gerek modeli ne? Genişletmek için tıkla... BitDo Ultimate C2 Wireless. Daha almadım ama 1-2 güne gelecektir. denizbaranseker0 dedi: Cyberpunk 2077 ve Call Of Duty Black Ops 6 gibi oyunları denemenizi öneriyorum. Ben ikisinide gamepad ile oynadım ve hiçbir şekilde zorlanmadım. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk 2077 klavye ile oynadım, F310 gamepad ile denediğimde zorlanmıştım baya.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.827 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #5 Online oynayacaksan aim assistsiz oynaman zor ve klayve mouse ile oynayanların oyun zevki bozuluyor.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.434 Çözümler 5 24 Mart 2025 #6 The Real Ferid dedi: Online oynayacaksan aim assistsiz oynaman zor ve klayve mouse ile oynayanların oyun zevki bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Oyun önerir misin?
The Real Ferid dedi: Online oynayacaksan aim assistsiz oynaman zor ve klayve mouse ile oynayanların oyun zevki bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Oyun önerir misin?
RideWithAyran Kilopat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #7 Halo, sonuçta aslen Xbox oyunu.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.434 Çözümler 5 24 Mart 2025 #8 Valorant PS5 versiyonu bilgisayara nasıl yükleniyor bilginiz var mı?