Patrick_Yıldız Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 2.565 Makaleler 11 Çözümler 7 Yer Ankara Türkiye 24 Ekim 2023 #1 Gamepad desteği olan mobil oyun önerilerinize açığım. Bildiğim en popüler Asphalt 9 var bildiğim. Tablet vardı elimde. Bir de gamepadim var. F310 bayağı eski bir şey de hala çalışıyor.
Gamepad desteği olan mobil oyun önerilerinize açığım. Bildiğim en popüler Asphalt 9 var bildiğim. Tablet vardı elimde. Bir de gamepadim var. F310 bayağı eski bir şey de hala çalışıyor.
IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.011 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 24 Ekim 2023 #2 Dead Trigger gamepad uyumlu oyunların başında geliyor Real Racing gibi yarış oyunları FC gibi futbol oyunları falan da oynanır.
Dead Trigger gamepad uyumlu oyunların başında geliyor Real Racing gibi yarış oyunları FC gibi futbol oyunları falan da oynanır.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.901 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 24 Ekim 2023 #3 Patrick_Yıldız dedi: Gamepad desteği olan mobil oyun önerilerinize açığım. Bildiğim en popüler Asphalt 9 var bildiğim. Tablet vardı elimde. Bir de gamepadim var. F310 bayağı eski bir şey de hala çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Titan Quest Mobile portu da gamepad destekliyor. Ayrıca mantis pro kurarak tüm oyunları gamepad destekli oynayabilirsin.
Patrick_Yıldız dedi: Gamepad desteği olan mobil oyun önerilerinize açığım. Bildiğim en popüler Asphalt 9 var bildiğim. Tablet vardı elimde. Bir de gamepadim var. F310 bayağı eski bir şey de hala çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Titan Quest Mobile portu da gamepad destekliyor. Ayrıca mantis pro kurarak tüm oyunları gamepad destekli oynayabilirsin.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 24 Ekim 2023 #4 Call of duty mobile.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.186 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #5 Dead Cells, Minecraft, Brawlhalla, eğer iyi bir internetiniz ve paranız varsa GFN veya Xbox Game Pass Cloud tarzı abonelikler de alıp oynayabilirsiniz. Ben o şekilde yaklaşık 2-3 yıl oynadım.
Dead Cells, Minecraft, Brawlhalla, eğer iyi bir internetiniz ve paranız varsa GFN veya Xbox Game Pass Cloud tarzı abonelikler de alıp oynayabilirsiniz. Ben o şekilde yaklaşık 2-3 yıl oynadım.