Sekii Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Sistemim i3 12100F RX6600 16 GB RAM. Bu sistemde oynanabilecek Game Pass'te olabilir çok pahalı olmayan oyun önerileriniz var mıdır? Daha çok silahlı FPS aksiyon oyunlarını severim ama diğer türlerede bir şans vermek isterim.
Sistemim i3 12100F RX6600 16 GB RAM. Bu sistemde oynanabilecek Game Pass'te olabilir çok pahalı olmayan oyun önerileriniz var mıdır? Daha çok silahlı FPS aksiyon oyunlarını severim ama diğer türlerede bir şans vermek isterim.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.339 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 29 Haziran 2024 #2 Dead Cells Uncharted NFS Heat & Payback
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #3 FPS oyunlarını gamepad ile oynamak akıl kârı değil, Katana Zero gibi 2D oyunlar daha çok sarar.
Sekii Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #4 steelumut dedi: Dead Cells Uncharted NFS Heat & Payback Genişletmek için tıkla... uncharted oynadım dead cells de biraz oynadım NFS hiç bakmadım deneyebilirim önerin için teşekkürlet
steelumut dedi: Dead Cells Uncharted NFS Heat & Payback Genişletmek için tıkla... uncharted oynadım dead cells de biraz oynadım NFS hiç bakmadım deneyebilirim önerin için teşekkürlet
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 29 Haziran 2024 #5 Spor ve dövüş oyunları kontrolcüde güzel olur. Bu saydığıma ayrıca yarış oyunlarını da ekleyebilirim. Mortal Kombat 11 vardı diye hatırlıyorum Game Pass'te, denenebilir. İlla kolla FPS oynayacağım derseniz bu işin öncüsü Halo'ya bakabilirsiniz.
Spor ve dövüş oyunları kontrolcüde güzel olur. Bu saydığıma ayrıca yarış oyunlarını da ekleyebilirim. Mortal Kombat 11 vardı diye hatırlıyorum Game Pass'te, denenebilir. İlla kolla FPS oynayacağım derseniz bu işin öncüsü Halo'ya bakabilirsiniz.
Sekii Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #6 Cheese Wizzard dedi: FPS oyunlarını gamepad ile oynamak akıl kârı değil, Katana Zero gibi 2D oyunlar daha çok sarar. Genişletmek için tıkla... Call of Duty MW2019 oynamıştım gamepad ile ben beğenmiştim Katana Zero'yu oynayıp bitirdim önerin için teşekkür ederim. brkyozell dedi: Spor ve dövüş oyunları kontrolcüde güzel olur. Bu saydığıma ayrıca yarış oyunlarını da ekleyebilirim. Mortal Kombat 11 vardı diye hatırlıyorum Game Pass'te, denenebilir. İlla kolla FPS oynayacağım derseniz bu işin öncüsü Halo'ya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arada FIFA oynuyorum mortal kombatida oynadım Halo'ya bakabilirim önerin için teşekkür ederim.
Cheese Wizzard dedi: FPS oyunlarını gamepad ile oynamak akıl kârı değil, Katana Zero gibi 2D oyunlar daha çok sarar. Genişletmek için tıkla... Call of Duty MW2019 oynamıştım gamepad ile ben beğenmiştim Katana Zero'yu oynayıp bitirdim önerin için teşekkür ederim. brkyozell dedi: Spor ve dövüş oyunları kontrolcüde güzel olur. Bu saydığıma ayrıca yarış oyunlarını da ekleyebilirim. Mortal Kombat 11 vardı diye hatırlıyorum Game Pass'te, denenebilir. İlla kolla FPS oynayacağım derseniz bu işin öncüsü Halo'ya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arada FIFA oynuyorum mortal kombatida oynadım Halo'ya bakabilirim önerin için teşekkür ederim.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #7 @Sekii gamepad ile nişan almak tam bir işkence, nişan yardımı oluyor ama zevki kalmıyor, yarış ve 2D oyunlar gamepadler için biçilmiş kaftan.
@Sekii gamepad ile nişan almak tam bir işkence, nişan yardımı oluyor ama zevki kalmıyor, yarış ve 2D oyunlar gamepadler için biçilmiş kaftan.