K Katot Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #31 Gamepad için telefonunuzu OLED TV'nize bağlayıp, Immortal Diablo tavsiye ederim. Gamepad ile harika bir oyundur. Keşke bu oynanış tarzında gamepad a uygun oyunlar çok olsa gerçekten zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.
Gamepad için telefonunuzu OLED TV'nize bağlayıp, Immortal Diablo tavsiye ederim. Gamepad ile harika bir oyundur. Keşke bu oynanış tarzında gamepad a uygun oyunlar çok olsa gerçekten zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.
hamzardo Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #32 Minecraft duengons klavye mouse da LoL gibiyken gamepad de sarıyor. Başlangıç için uygun.
Dreaminqs Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #33 FATAL FRAME / PROJECT ZERO serisini de deneyebilirsiniz.
AgaRingo Picopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 303 Yer Türkiye 11 Haziran 2025 #34 UmuTese4 dedi: Daha önce hiç Controller kullanmadım elime çok garip geliyor. Bana Controller öğretebilecek oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Forza Horizon, pes, GTA 5
UmuTese4 dedi: Daha önce hiç Controller kullanmadım elime çok garip geliyor. Bana Controller öğretebilecek oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Forza Horizon, pes, GTA 5