Gamepad ile PC'de oyun oynamak Klavye+Mouse zevki verir mi?

Yer
Nevşehir
Oyun oynamaya PS4 ile başlamış sonradan PC'ye geçmiş biri olarak klavye+mouse kombinasyonunu daha çok sevdim. Lakin evdeki TV'ye görüntüyü aktarıp kanepede yayılarak da oynamayı özlemiyor değilim. Sırf bunun için 2-3 ayda sıkılacağım 10 senelik bir PS3 ya da 4 almak istemiyorum. Bir Gamepad alarak bu işten sıyrılabilir miyim diye merak ediyorum. İki şekilde de sorayım:

1-Gamepad ile PC'de oynadığınız oyunlarda klavye+mouse tadını alabiliyor musunuz?

2-Gamepad ile PC'de oynarken PS'de oynuyormuş gibi hissediyor musunuz? Bu soru daha önemli tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şahsen konsolla büyümüş bir oyuncu olarak zaten her oyunu gamepad ile oynuyorum, fakat PC'de de durum değişmiyor, Dead by Daylight gibi online bir oyundan tutun Doom Eternal gibi hızlı FPS'lere kadar her şeyi gamepad aracılığı ile oynuyorum, alışkanlık bu bende artık kısaca ilk sorunuza objektif bir cevap verememiş olabilirim, ama 2. soruya gelirsek evet kesinlikle konsolda oynuyormuşsunuz hissini veriyor.

Ben şahsen konsolla büyümüş bir oyuncu olarak zaten her oyunu gamepad ile oynuyorum, fakat PC'de de durum değişmiyor, Dead by Daylight gibi online bir oyundan tutun Doom Eternal gibi hızlı FPS'lere kadar her şeyi gamepad aracılığı ile oynuyorum, alışkanlık bu bende artık kısaca ilk sorunuza objektif bir cevap verememiş olabilirim, ama 2. soruya gelirsek evet kesinlikle konsolda oynuyormuşsunuz hissini veriyor.
Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı