freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 27 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar Xbox Game Pass de konsol yerine gamepad kullanabilir miyim?
Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 27 Temmuz 2021 #2 freakcnsl dedi: Arkadaşlar Xbox Game Pass de konsol yerine gamepad kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Pc için olanını satın alıp Gamepad bağlayarak oynayabilirsin.
freakcnsl dedi: Arkadaşlar Xbox Game Pass de konsol yerine gamepad kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Pc için olanını satın alıp Gamepad bağlayarak oynayabilirsin.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 27 Temmuz 2021 #3 Ne?
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 27 Temmuz 2021 #4 Ciarus dedi: PC için olanını satın alıp gamepad bağlayarak oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... GTA 5 oynamak için demiştim Ultimate aldım.
Ciarus dedi: PC için olanını satın alıp gamepad bağlayarak oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... GTA 5 oynamak için demiştim Ultimate aldım.
Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 27 Temmuz 2021 #5 freakcnsl dedi: GTA 5 oynamak için demiştim Ultimate aldım. Genişletmek için tıkla... Ultimate hem konsolda hem de PC'de çalışır ama PC'de Game Pass'den GTA 5 oynayamazsınız.
freakcnsl dedi: GTA 5 oynamak için demiştim Ultimate aldım. Genişletmek için tıkla... Ultimate hem konsolda hem de PC'de çalışır ama PC'de Game Pass'den GTA 5 oynayamazsınız.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 27 Temmuz 2021 #6 Ciarus dedi: Ultimate hem konsolda hem de PC'de çalışır ama PC'de Game Pass'den GTA 5 oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... GTA 5 için almıştım benim için kötü oldu. Teşekkür ederim.
Ciarus dedi: Ultimate hem konsolda hem de PC'de çalışır ama PC'de Game Pass'den GTA 5 oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... GTA 5 için almıştım benim için kötü oldu. Teşekkür ederim.