2 273747 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 201 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Mart 2021 #1 Arkadaşlar merhaba Logitech F310 aldım kablosuna zarar vermek istemiyorum normalde önceki kollarda düz bir şekilde kabloyu Gamepad'in etrafına sarıyordum bunda da öyle yapsam kabloya zarar verir mi?
Arkadaşlar merhaba Logitech F310 aldım kablosuna zarar vermek istemiyorum normalde önceki kollarda düz bir şekilde kabloyu Gamepad'in etrafına sarıyordum bunda da öyle yapsam kabloya zarar verir mi?
Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 18 Mart 2021 #2 Vermez. Her türlü katlayacaksınız zaten.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 18 Mart 2021 #3 Kabloları olabildiğince az katlamanız kablo ömrü için çok önemlidir. Halka şeklinde katlamak kabloya en az zarar veren tekniklerden birisi. Müzik ile uğraşanların kullandığı kablo katlama tekniklerine göz atın.
Kabloları olabildiğince az katlamanız kablo ömrü için çok önemlidir. Halka şeklinde katlamak kabloya en az zarar veren tekniklerden birisi. Müzik ile uğraşanların kullandığı kablo katlama tekniklerine göz atın.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 18 Mart 2021 #4 Kola giren kablonun dibini ve USB ucu bükmemeye özen gösterin, gerisini de kola sarın yeterli. Çok sıkı sarmamaya da dikkat edin.
Kola giren kablonun dibini ve USB ucu bükmemeye özen gösterin, gerisini de kola sarın yeterli. Çok sıkı sarmamaya da dikkat edin.