Yılların sorusu herkesin kendi kararı ama insanların yorumlarda münakaşaya girmesini ve gelen argümanları görmek isterim. Sizce oyun koluyla oynayan mı daha avantajlı klavye mouse ile oynayan oyuncu mu? Bence klavye mouse 1 adım öndedir.
Her türlü klavye mouse daha avantajlı fakat gamepad ile oynamak baska his veriyor ve gamepad e alisinca neredeyse klavye mouse gibi bir performans sergileyebilirsin
Hazır gelmişken önerebileceğiniz ucuz çakma gamepad önerir misiniz kablolu falan olması fark etmez gerekli tuşlar olsun yeter zaten 2 3 oyun oynayıp bırakacağım.
Karakterin yürüme hızına kadar her şeyi daha rahat kontrol edersin kontrolcü ile. Bu arada "fps tarzı oyunlar oynanmıyor, aim alınmıyor" cümlesi tam bir abartı.