Arif Ulaş Megapat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 102 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Developer 23 Ağustos 2020 #1 Bu Gamepad'i almak istiyorum nasıldır bilmiyorum veya orijinal mi önerilerinizi bekliyorum.
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.815 Çözümler 13 Yer Vorkuta 23 Ağustos 2020 #2 Hangi gamepadı? Link veya fotoğraf paylaşmamışsın.
Arif Ulaş Megapat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 102 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Developer 23 Ağustos 2020 #3 Viktor Reznov dedi: Hangi gamepadı? Link veya fotoğraf paylaşmamışsın. Genişletmek için tıkla... Microsoft Xbox 360 Pc Uyumlu Wired Kablolu Oyun Kolu Fiyatı Microsoft Xbox 360 Pc Uyumlu Wired Kablolu Oyun Kolu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Viktor Reznov dedi: Hangi gamepadı? Link veya fotoğraf paylaşmamışsın. Genişletmek için tıkla... Microsoft Xbox 360 Pc Uyumlu Wired Kablolu Oyun Kolu Fiyatı Microsoft Xbox 360 Pc Uyumlu Wired Kablolu Oyun Kolu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Pop Smoke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.390 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 23 Ağustos 2020 #4 Arif Ulaş dedi: Bu Gamepad'i almak istiyorum nasıldır bilmiyorum veya orijinal mi önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinal değil maalesef.
Arif Ulaş dedi: Bu Gamepad'i almak istiyorum nasıldır bilmiyorum veya orijinal mi önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinal değil maalesef.