Gamepad önerisi

redoon35

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Belli bir klasman olmadan her türden oyunu rahatça bilgisayar üzerinde oynayabileceğim uzun vadede üzmeyen, el ağrıtmayan bir gamepad önerisi olan var mı?
Bütçe düşünmedim her bütçeden önerebilir isteyen herkes aşırıya kaçmadan. Zamanında arkadaşımda Logitech F310 varken NFS, FIFA oynarken uzun kullanimda elimi ağrıtıyordu. Neden bilmiyorum belki elime göre küçük olduğundandır. Dediğim gibi her türden öneriye açığım. Şimdiden teşekkürler.

F310 diğer kontrolcülere göre L ve R tuşları sert ve küçük kalıyor bilgisayar için almak istediğinizi söylüyorsunuz bu sebeple kesinlikle PlayStation kollarından uzak durmanızı tavsiye ederim aktif olarak PS5 DualSense kullanıyorum sadece Steam üzerinden alınan oyunlarda kullanabiliyorum kesinlikle Xbox kontrolcüsü almalısınız bilgisayarda sadece Xbox kolu destekleniyor. Sizin için en mantıklısı Xbox 9. nesil kontrolcü olur hocam.

Mesela gamepass kullanıcısıysanız Forza’da direkt olarak Gamepad desteği yok DualShock 4 ile ne yaparsam yapayım algılamamıştı uygulama ile bile.
Şu an Elite Series 2 kullanıyorum steam girdisi ve ek programsız mis gibi çalışıyor.

Gamesir cyclone 2
Gamesir supernova
Kablo sorun değil ve tetik titreşimi isterseniz gamesir kaleid
Atk battle axe pro
Bigbig won gale hall combo
Bigbig won gale hall
Fantech shooter 3
Machenike g1/g1 pro

Pahalıdan ucuza sıraladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…