L LeminTol Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar PC için gamepad almak istiyorum genelde Xbox öneriliyor ama bu konu hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2025
Arkadaşlar PC için gamepad almak istiyorum genelde Xbox öneriliyor ama bu konu hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Yardımcı olabilir misiniz?
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.728 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #2 Bütçe?
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.652 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 6 Ağustos 2025 #3 Ucuzdan pahalıya (bütçe belirtmediğiniz için.) Aollion K20 Gamepad, Gamesir Supernova, Cyclone 2, 8BitDo ULtimate 2, Flydigi vader 4 Pro
Ucuzdan pahalıya (bütçe belirtmediğiniz için.) Aollion K20 Gamepad, Gamesir Supernova, Cyclone 2, 8BitDo ULtimate 2, Flydigi vader 4 Pro
L LeminTol Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #4 Arkserhat dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... Farketmez hangi seçenekler varsa bakarım xbox tercih etmek istiyorum ama
Arkserhat dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... Farketmez hangi seçenekler varsa bakarım xbox tercih etmek istiyorum ama
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.072 Makaleler 3 Çözümler 21 6 Ağustos 2025 #5 LeminTol dedi: Fark etmez hangi seçenekler varsa bakarım Xbox tercih etmek istiyorum ama. Genişletmek için tıkla... En uygun ve iyilerinden Cyclone 2 öneririm o zaman.
LeminTol dedi: Fark etmez hangi seçenekler varsa bakarım Xbox tercih etmek istiyorum ama. Genişletmek için tıkla... En uygun ve iyilerinden Cyclone 2 öneririm o zaman.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.112 Makaleler 3 Çözümler 4 6 Ağustos 2025 #6 LeminTol dedi: Farketmez hangi seçenekler varsa bakarım xbox tercih etmek istiyorum ama Genişletmek için tıkla... Xbox fiyatına göre tercih edilmemeli. Gamesir cyclone 2 alın xbox bütçesindeyseniz
LeminTol dedi: Farketmez hangi seçenekler varsa bakarım xbox tercih etmek istiyorum ama Genişletmek için tıkla... Xbox fiyatına göre tercih edilmemeli. Gamesir cyclone 2 alın xbox bütçesindeyseniz