aseiuzmein Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 541 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #1 Bugün oyun oynamak için kendime bir gamepad aldım. Getirdim taktım PC'ye PC de gördü ama oyunlarda çalışmıyor nasıl düzeltirim?
Bugün oyun oynamak için kendime bir gamepad aldım. Getirdim taktım PC'ye PC de gördü ama oyunlarda çalışmıyor nasıl düzeltirim?
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 2.012 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2025 #2 Gamepad için bir driver vardır muhtemelen. Gamepad'in modelini yazarak Google'da araştırma yapıp bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Gamepad için bir driver vardır muhtemelen. Gamepad'in modelini yazarak Google'da araştırma yapıp bulabilirsiniz.
KS KS aseiuzmein Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 541 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #3 Carl CJ Johnson dedi: Gamepad için bir driver vardır muhtemelen. Gamepad'in modelini yazarak Google'da araştırma yapıp bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef arastırdım. Artı 0 Eksi
Carl CJ Johnson dedi: Gamepad için bir driver vardır muhtemelen. Gamepad'in modelini yazarak Google'da araştırma yapıp bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef arastırdım.
VanT0R Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.048 Çözümler 19 Yer DE 20 Ağustos 2025 #4 aseiuzmein dedi: Bugün oyun oynamak için kendime bir gamepad aldım. Getirdim taktım PC'ye PC de gördü ama oyunlarda çalışmıyor nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Gamepad modeli nedir ona göre yardımcı olabiliriz. Artı 0 Eksi
aseiuzmein dedi: Bugün oyun oynamak için kendime bir gamepad aldım. Getirdim taktım PC'ye PC de gördü ama oyunlarda çalışmıyor nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Gamepad modeli nedir ona göre yardımcı olabiliriz.
KS KS aseiuzmein Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 541 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #5 VanT0R dedi: Gamepad modeli nedir ona göre yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sub-Zero JY11. Artı 0 Eksi
VanT0R dedi: Gamepad modeli nedir ona göre yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Sub-Zero JY11.