waffen32 Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 Nacon asymmetric gamepadim var fakat USB ile PC'ye bağlayıp PlayStation tuşuna bastığımda beyaz bir ışık yanıp sönüyor. Aygıtı algılıyor aslında ama gamepad olarak değil de diğer aygıtlar bölmesine koyuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2024
Nacon asymmetric gamepadim var fakat USB ile PC'ye bağlayıp PlayStation tuşuna bastığımda beyaz bir ışık yanıp sönüyor. Aygıtı algılıyor aslında ama gamepad olarak değil de diğer aygıtlar bölmesine koyuyor.
runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 665 Çözümler 3 13 Ağustos 2024 #2 Steam üzerinden bağlanıyor.
waffen32 Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #3 runawayjd dedi: Steam üzerinden bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla gamepad şarj oluyor fakat PC algılamıyor. Herhangi bir bluetooth dongle ile kullanabilirmiyim bunu? Son düzenleme: 13 Ağustos 2024
runawayjd dedi: Steam üzerinden bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla gamepad şarj oluyor fakat PC algılamıyor. Herhangi bir bluetooth dongle ile kullanabilirmiyim bunu?
runawayjd Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 665 Çözümler 3 14 Ağustos 2024 #4 Anakartın desteği varsa yapabilirsin, ben o şekilde yapıyorum.