yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Bilgisayarda kullanıyorum XOutput uygulaması sayesinde sağ analog ve sağda ki renkli tuşları aynı tuş olarak sayıyor.
Bilgisayarda kullanıyorum XOutput uygulaması sayesinde sağ analog ve sağda ki renkli tuşları aynı tuş olarak sayıyor.
A AliNaciÖNR Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 - İ7 7700 - 16 GB RAM - Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #2 Fotoğrafını atarsan yardımcı olmaya çalışırım.
okodingi Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2024 #3 AliNaciÖNR dedi: Fotoğrafını atarsan yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Kanki hayla burda isen bana yardımcı olabilir misiniz okodingi dedi: Kanki hayla burda isen bana yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Düzelteyim gerek kalmadı ama yinede teşekkür ederim Son düzenleme: 28 Ağustos 2024
AliNaciÖNR dedi: Fotoğrafını atarsan yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Kanki hayla burda isen bana yardımcı olabilir misiniz okodingi dedi: Kanki hayla burda isen bana yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Düzelteyim gerek kalmadı ama yinede teşekkür ederim