S senshi.jpp Centipat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 594 Çözümler 1 5 Temmuz 2022 #1 Gamepad sağ analog sadece çapraz çalışıyor. Subnautica ve Sea of Thieves'te böyle oluyor. Epic'ten oynadığım Tomb Raider'da böyle bir şey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2022
Gamepad sağ analog sadece çapraz çalışıyor. Subnautica ve Sea of Thieves'te böyle oluyor. Epic'ten oynadığım Tomb Raider'da böyle bir şey yok.
TheSrScwarenter Yoctopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #2 Aynı sorun bende de var. Hangi konsolu kullanıyorsunuz acaba?
X xTheZorbax Kilopat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 22 28 Mart 2023 #3 senshi.jpp dedi: Gamepad sağ analog sadece çapraz çalışıyor. Subnautica ve Sea of Thieves'te böyle oluyor. Epic'ten oynadığım Tomb Raider'da böyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... TheSrScwarenter dedi: Aynı sorun bende de var. Hangi konsolu kullanıyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Bende de var FIFA'da çalım atamıyorum düzeltebildiniz mi?
senshi.jpp dedi: Gamepad sağ analog sadece çapraz çalışıyor. Subnautica ve Sea of Thieves'te böyle oluyor. Epic'ten oynadığım Tomb Raider'da böyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... TheSrScwarenter dedi: Aynı sorun bende de var. Hangi konsolu kullanıyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Bende de var FIFA'da çalım atamıyorum düzeltebildiniz mi?
Ferden Femtopat Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #4 Hocam aynısı bende oluyor EA FC 24'te çalı atamıyorum sağ analog sadece çapraza gidiyor çözümünü bulabildiysen yazabilir misin?[Platoon-2596]
Hocam aynısı bende oluyor EA FC 24'te çalı atamıyorum sağ analog sadece çapraza gidiyor çözümünü bulabildiysen yazabilir misin?[Platoon-2596]
Y yusfbwn Centipat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #5 bende de aynı sorun var