J JSTxClay Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Ucuz bir gamepade sahibim ve 1-2 oyun oynamak istiyorum fakat sağ analog resimde göründüğü gibi sağa yatık duruyor. İçini açıp tamir etmeye çalıştım fakat işe yaramadı. Acaba şuan bulunduğu konumu normal değer olarak göstermenin bir yolu var mıdır? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü_20230725_133233.png 175 KB · Görüntüleme: 168
Ucuz bir gamepade sahibim ve 1-2 oyun oynamak istiyorum fakat sağ analog resimde göründüğü gibi sağa yatık duruyor. İçini açıp tamir etmeye çalıştım fakat işe yaramadı. Acaba şuan bulunduğu konumu normal değer olarak göstermenin bir yolu var mıdır?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 25 Temmuz 2023 #2 Steam kontrolcü seçenekleri ile kolunuzu tanıtıp yapabilirsiniz, aşamaları denildiği gibi yaparsanız sorununuz çözülebilir. Kolu tanıtın Steam'e.
Steam kontrolcü seçenekleri ile kolunuzu tanıtıp yapabilirsiniz, aşamaları denildiği gibi yaparsanız sorununuz çözülebilir. Kolu tanıtın Steam'e.
J JSTxClay Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 aabcc dedi: Steam kontrolcü seçenekleri ile kolunuzu tanıtıp yapabilirsiniz, aşamaları denildiği gibi yaparsanız sorununuz çözülebilir. Kolu tanıtın Steam'e. Genişletmek için tıkla... Çok fazla denedim fakat olmadı maalesef.
aabcc dedi: Steam kontrolcü seçenekleri ile kolunuzu tanıtıp yapabilirsiniz, aşamaları denildiği gibi yaparsanız sorununuz çözülebilir. Kolu tanıtın Steam'e. Genişletmek için tıkla... Çok fazla denedim fakat olmadı maalesef.