gxsau5 Centipat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #1 Bilgisayarıma gamepadimi takınca GeForce NOW atıyor, takılıysa da GeForce NOW açılırken kapanıyor. Çözümü nasıl bulurum? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2021
Bilgisayarıma gamepadimi takınca GeForce NOW atıyor, takılıysa da GeForce NOW açılırken kapanıyor. Çözümü nasıl bulurum?
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #2 Gamepad orijinal mi?
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 24 Mart 2021 #3 Gamepad modeli nedir?
gxsau5 Centipat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #4 JustNobody dedi: Gamepad orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hayır sahte gamepadlerden.
SiriusClark Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 14 Yer Aksaray/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #5 gxsau5 dedi: Bilgisayarıma gamepadimi takınca GeForce NOW atıyor, takılıysa da GeForce NOW açılırken kapanıyor. Çözümü nasıl bulurum? Genişletmek için tıkla... Kanka bende aynı hatayı alıyorum daha çözümünü bulamadım bulursam yazarım buraya.
gxsau5 dedi: Bilgisayarıma gamepadimi takınca GeForce NOW atıyor, takılıysa da GeForce NOW açılırken kapanıyor. Çözümü nasıl bulurum? Genişletmek için tıkla... Kanka bende aynı hatayı alıyorum daha çözümünü bulamadım bulursam yazarım buraya.
gxsau5 Centipat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #6 Uh, sorunu çözdüm. Sürücü sorunu vardı. Yetkili arkadaşlar çözüldü yapabilirler.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 24 Mayıs 2021 #7 gxsau5 dedi: Uh, sorunu çözdüm. Sürücü sorunu vardı. Yetkili arkadaşlar çözüldü yapabilirler. Genişletmek için tıkla... Detaylandırabilir misiniz? Hangi sürücü?
gxsau5 dedi: Uh, sorunu çözdüm. Sürücü sorunu vardı. Yetkili arkadaşlar çözüldü yapabilirler. Genişletmek için tıkla... Detaylandırabilir misiniz? Hangi sürücü?
gxsau5 Centipat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #8 Lintos dedi: Detaylandırabilir misiniz? Hangi sürücü? Genişletmek için tıkla... İnternetten indirdiğim bir sürücü vardı. Sanırsam uyumlu değildi. Onarmayı denedim olmadı. Ayrı bir tane indirdim ve onu sildim. Artık düzgün çalışıyor. Ama bulana kadar çok uğraştım.
Lintos dedi: Detaylandırabilir misiniz? Hangi sürücü? Genişletmek için tıkla... İnternetten indirdiğim bir sürücü vardı. Sanırsam uyumlu değildi. Onarmayı denedim olmadı. Ayrı bir tane indirdim ve onu sildim. Artık düzgün çalışıyor. Ama bulana kadar çok uğraştım.