Gamepad tavsiyesi

ShadowMonarchy

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Gamepad almayı düşünüyorum eskiden çakma DS4 kullandım 1 yıl dayandı ve L1 ve X tuşu içine göçtü, hiç memnun kalmadım.
Bütçe olarak 1K fiyat belirlemiştim ve Monster Pusat Clutch alacaktım fakat onun da fiyatı 1600 olmuş madem o fiyata çıkacağım daha iyi bir şeyler bakayım dedim ve fantech EOS Pro adında gamepad gördüm kullanan biri varsa tecrübelerini yazabilir mi? Veya 1900 tutarında daha iyi bir gamepad varsa önerir misiniz? (PC'de kullanacağım).

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Gamepad almayı düşünüyorum eskiden çakma DS4 kullandım 1 yıl dayandı ve L1 ve X tuşu içine göçtü, hiç memnun kalmadım.
Bütçe olarak 1K fiyat belirlemiştim ve Monster Pusat Clutch alacaktım fakat onun da fiyatı 1600 olmuş madem o fiyata çıkacağım daha iyi bir şeyler bakayım dedim ve fantech EOS Pro adında gamepad gördüm kullanan biri varsa tecrübelerini yazabilir mi? Veya 1900 tutarında daha iyi bir gamepad varsa önerir misiniz? (PC'de kullanacağım).

Xbox 9.nesil arada sırada 1900 2000 civarlarına düşüyor indirim kovalarsanız onu öneririm ya da yurt dışından 8BitDo Ultimate Bluetooth öneririm.

İndirime girmesini beklemeyi planlamıyorum ve 2k üstü bütçeyi aşar 8BitDo internette fiyat olarak 3k yazıyor bütçeyi aşıyor yurtdışından alırsam daha mı uyguna geliyor daha önce yurt dışından alışveriş yapmadım bilgim yok.Flydigi ilk defa duydum bu linkteki ile aynı sanırım Amazon.com.tr
Fiyat olarak uygun duruyor Flydigi Vader 3Pro fantech eos dan veya monster pusattan daha mı iyi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı