Gamepad ters şekilde çalışıyor

Meto82

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci AMD Ryzen 3 2300X Quad-Core Processor, 3500 Mhz
Anakart A320M-S2H-CF
Ekran kartı: radeon RX570 4GB
Ne yaparsam yapayım, X360'ı da kursam, Steam'den EA AP ve FC 24 ya da 25'i de eklesem sorun çözülmedi.
Gamepad'i ne yaparsam yapayım ters algılıyor; üste ittiriyorum alta gidiyor, X'e basıyorum B, B'ye basıyorum X'i algılıyor.
Anlamadım. Diğer konulara baktım çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayarlardan ters fare diye bi ayarı bulun kapatın. Eskiden Cod4 MW oynardım oyunun başında ingilizce olarak ters fare açılsın mı diye sorardı bilmeyince 'Evet'e bi tıklardım sonra düzeltemezdim de tekrar. Oyunu silip yüklüyordum.

Ayarlardan ters fare diye bi ayarı bulun kapatın. Eskiden Cod4 MW oynardım oyunun başında ingilizce olarak ters fare açılsın mı diye sorardı bilmeyince 'Evet'e bi tıklardım sonra düzeltemezdim de tekrar. Oyunu silip yüklüyordum.
Belki yardımcı olur. Başka bir konudan buldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yaparsam yapayım, X360'ı da kursam, Steam'den EA AP ve FC 24 ya da 25'i de eklesem sorun çözülmedi.
Gamepad'i ne yaparsam yapayım ters algılıyor; üste ittiriyorum alta gidiyor, X'e basıyorum B, B'ye basıyorum X'i algılıyor.
Anlamadım. Diğer konulara baktım çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer kol logitech f710 ise ön tarafın altında X ve D var onu x de ise d ye d de ise x e çek düzelir diğer kolları bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı